Áll az alkuban Lexi leszbikus?
Figyelt kérdés
Tipikus butch kinézete van.
Vagy csak én gondolom igy. :)
2010. máj. 31. 20:17
2/8 anonim válasza:
LExi leszbi. Nem tudom, de a név olyasmi.
3/8 anonim válasza:
tuti. először nem is tudtam eldönteni a nemét, még megszólalás után sem. ezek szerint nő?
4/8 anonim válasza:
Annyira olyan mint egy fiú, a hangja, a haja. Nehéz róla eldönteni, lehet hogy az lenne.
5/8 A kérdező kommentje:
"LExi leszbi. Nem tudom, de a név olyasmi."
Azért hivják Lexinek mert Alexának hívják!
2010. jún. 2. 18:20
6/8 anonim válasza:
Szerintem az. Ha ennyire fiús, akkor tuti leszbi. Még az öltözködése, a haja, a beszédstílus is. Tuti.
7/8 anonim válasza:
Tudom, hogy azért hívják úgy, azt csak úgy mondtam. Szerintem ő transzexuális, fiúnak kellet volna születnie szegénynek és ez lett...
8/8 anonim válasza:
sztem is a nőket szereti.. elöször azt hittem h fiú és hogy bu**zi..nem tudtam eldönteni h férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!