Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem szokott rettentően...

Csak engem szokott rettentően felidegesíteni néhány reklám?

Figyelt kérdés
Van néhány reklám, ami egyszerűen annyira irritál, hogy inkább elkapcsolom a tévét, csak ne kelljen még egyszer végignézem, vagy különben inkább a tévét simogatnám meg legszibeseben egy bontógolyóval. A mostani " kedvenc " a Fluimucilos de miééértes Ábelka... Top tíz között van a Paula egy boociii is... Mondjuk ide sorolnám az Aldis reklámok 99.9 % át is. Meg még sorolhatnám hogy mik.. Van más is ezzel? Mit csináljak hogy ne húzzam fel magam rajta? Elég idegesítő néha... :(

2016. okt. 15. 23:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen... Én ezt érzem a medvés "rice rice baby" nél is... Ok hogy állat meg beszél énekel vagy rappel vagy mitcsinál de egyszerűen annyira szrul van megoldva, hogy az valami borzalmas 😂😂 az ékszeres teleshoppos biztosításos két óra hosszás dolgok meg.... "jajjne" érzést keltenek már bennem XD
2016. okt. 17. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
még ilyet,most azért kerestem itt rá a reklám keresőszóra mert kíváncsi voltam hogy mást is kiakaszt e az a miértező retard fluimucilos reklám...engem nagyon
2016. okt. 17. 16:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Lélektestvérek vagyunk akkor😂
2016. okt. 17. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akartam is említeni a Fluimucilt. Engem elgondolkoztatott. Sok szrt benyelünk csak azért, mert mások azt mondják nekünk. Aztán mi meg a reklámban mégis a gyerekre vagyunk mérgesek, amikor a valóságban is ilyen egy kölyök.
2016. okt. 17. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azokat bírom, ami csak az 5. 10. alkalomra esnek le.
2016. okt. 17. 21:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem a gyerek a rossz,inkább a hangszíne meg az egész reklám hangulata, szóhasználata az irritáló. Olyan monoton. Csak elakarták olcsón intézni...

Amúgy utolsó, elég ismerős a helyzet 😂😂 nekem volt ami nagyon nagyon nehezen, kb egy hónappal elkezdése után esett le... Méghozzá az Aldis hattyú ajándékos, olyan furán mondták a szövegét, hogy egyszerűen nem találtam értelmesnek, akkor értettem meg hogy mit mond az a nőci mire láttam kb 25X :D

2016. okt. 17. 21:53
 17/17 anonim válasza:

Néha engem is felhúz,van vagy 2 db,

Az "omlósz" na az nagyon az agyamra megy,ment.

2020. aug. 1. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!