Üdv! van egy laptopom a böngészőm (Chrome) elég virusos. Néhány katintás után egy másik lapban meg nyilik egy egy reklám. Hogyan tudnám megoldani hogy ne történjen ilyen?
Már lefuttatam a HitmanPro virus ellenőrzését talált is egy rakatnyi virust amit letörölt és néhányat karanténba is rakot. Majd ujrainduélt a gép megprobáltam hátha már nem jelentkezik ez a reklámos probléma, de sajnos nem sikerült megoldania a viruskeresőnek.
Kiprobáltam másik böngészőnél is (explorel) ugyszint megjelentek a reklámok.
Kiprobáltam a Chrome-ban adblockal de még igyse múlt a probléma, szoval én már nem tudom hogy mit csinálhatnék.
A segistéget előre is köszönöm!
A Google adott ki erre egy eszközt: Chrome CleanUp Tool. Ezt töltsd le és futtasd.
Ha nem segít, indítsd el a böngésződ inkognitó módban és takarítsd le az összes bővítményt.
Ja, az sem árt, ha az AVG Rescue CD-t letöltöd, kiírod pendrive-ra vagy lemezre, és arról indítva a gépet vírusirtást csinálsz.
Nálam ugyanez történt még karácsony előtt. Hogyan oldottam meg?
Első lépés: futtasd le ezt: [link]
1. Teljesen letöröltem a Google Chrome-t, a könyvjelzőket és beállításokat feltette a Felhőbe.
2. Innen töltöttem le az újat:
3. Lecseréltem a kilőtt Adblock Plust erre:
Átnéztem az összes Beállítását, felugró ablakok letiltása stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!