Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem szokott rettentően...

Csak engem szokott rettentően felidegesíteni néhány reklám?

Figyelt kérdés
Van néhány reklám, ami egyszerűen annyira irritál, hogy inkább elkapcsolom a tévét, csak ne kelljen még egyszer végignézem, vagy különben inkább a tévét simogatnám meg legszibeseben egy bontógolyóval. A mostani " kedvenc " a Fluimucilos de miééértes Ábelka... Top tíz között van a Paula egy boociii is... Mondjuk ide sorolnám az Aldis reklámok 99.9 % át is. Meg még sorolhatnám hogy mik.. Van más is ezzel? Mit csináljak hogy ne húzzam fel magam rajta? Elég idegesítő néha... :(

2016. okt. 15. 23:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szintén ezek,meg van más is. Elkapcsolok zenecsatornára.
2016. okt. 16. 00:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta 1 tv reklàmot nem làttam. Tv- ben csak 18.00kor megnézem a híreket, aztàn az időjàràsjelentés utàn kikapcs. A kedvenc sorozataimat, és pàr műsort ami érdekel, a neten nézem online, ezekben nincs reklàm;) Ennyi.
2016. okt. 16. 00:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már kinőttem, bár néha feltűnik pár esélyes versenyző, de inkább már csak nevetek ezen.
2016. okt. 16. 00:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt! Igazából a dolog iróniája hogy én is ilyen médiás grafikai reklámtervezős dolognak készülök :D Nállam sajnos az az opció nem él hogy csak adottt időben nézek bizonyos dolgot, van egy rossz szokásom, amitől egyszerűen már zavar ha csend van, így akkor is ha tanulok vagy akármit csinálok, be kell hogy kapcsolva legyen a tv. De valahogy azok a reklámok mindig megcsapják a fülemet... 😀 a zenehallgatást meg már unom, zenecsatornákon is kb kéthavonta változik meg hogy mit adnak állandóan. Meg hát itt is van pár cuki zene, gondolok Ariana Grandere vagy JB re, stb stb...tényleg, kinek mi a "kedvenc" reklámjá/ reklámjai vagy zenéje? XD
2016. okt. 16. 09:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Van pár.

Mostanában ezek a versenyzők:

Van az a tuning samponos reklám, ahol nagyon hangsúlyozzák, hogy fekete, német , és csak a hajnak tuning. Mintha azt mondanák, hogy ez nem potencianövelő, vagy ilyesmi, így nem égő, ha egy kapuzárásos középkorú férfi ilyet vesz.

A Cofidisrs, meg kamu biztosítós reklámok is jók - már a reklám is azt sugallja, hogy messziről kerüljük őket.

A Teva meg bevásárolhatott fél tonna lejárt gyógyszer licenszet, mert 2 éve ezt nyomják. A legjobb az, ahol egy lány ikerpár nyugtatókat szed, hogy jól érezzék magukat, de az egyik olcsóbban szerzi be Ukrajnából. Az ibuprofen nem az a tipikus drog, de akkor miért kelti bennem azt az érzést a reklám, mintha egy methfüggő nővérpárról lenne szó?

Legutóbb bejött ez a jó arcok a Mekiben dolgoznak is, de azt ritkán adják.

2016. okt. 16. 12:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Az összes gyógyszerreklámot utálom. A Cetelemes zöld sövényre hasonlító emberfigurát egyszerűen nem értem,mi a fene akar lenni. Halálom,mikor az intim betétről énekelnek.

Ami sztem aranyos, egy gyorsétterem reklámja,amikor a kutyus elkíséri a gazdit a melóba,ő tartja a csavarhúzót.

Meg az actimeles pasas,de lehet,csak azért,mert az Aerosmithtől megy alatta a Walk this way.

2016. okt. 16. 12:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Jajj, még gondolni is rossz ezekre amiket most elsoroltatok 😂... Még nagyon "jó" a Smile Palacsinta meg az az új melltartó reklám, amikor ilyen Barbie mese szerű grafikával megy valami béna zene.... Meg a régi Ági van? Meg a De ha én úgy mondom hogy omlósz?- osak, szerencse hogy ezeket már nem adják 😂😂
2016. okt. 16. 13:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"Vámház körút 9."

Megvan?

2016. okt. 16. 13:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem, ilyen nem rémlik. Örülnöm kellene hogy nem? 😂
2016. okt. 16. 17:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Klapka, ezüst ékszerek -nagy kedvezmények. Arany ékszerek - még nagyobb kedvezmények.

Mondjuk én szeretem a viccesen rossz reklámokat. Mondjuk a Smile Palacsint a f.s reklám kategória, a Klapkás és az Ágis reklám a vicces kategória.

A viccesnél vagy szándékosan megjegyezhetőre csinálják, vagy annyira brutál nem értenek hozzá, hogy az amatőrség-számláló túlcsordul 255-ről 0-ra, és élvezhető lesz.

2016. okt. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!