Csak engem szokott rettentően felidegesíteni néhány reklám?
Van pár.
Mostanában ezek a versenyzők:
Van az a tuning samponos reklám, ahol nagyon hangsúlyozzák, hogy fekete, német , és csak a hajnak tuning. Mintha azt mondanák, hogy ez nem potencianövelő, vagy ilyesmi, így nem égő, ha egy kapuzárásos középkorú férfi ilyet vesz.
A Cofidisrs, meg kamu biztosítós reklámok is jók - már a reklám is azt sugallja, hogy messziről kerüljük őket.
A Teva meg bevásárolhatott fél tonna lejárt gyógyszer licenszet, mert 2 éve ezt nyomják. A legjobb az, ahol egy lány ikerpár nyugtatókat szed, hogy jól érezzék magukat, de az egyik olcsóbban szerzi be Ukrajnából. Az ibuprofen nem az a tipikus drog, de akkor miért kelti bennem azt az érzést a reklám, mintha egy methfüggő nővérpárról lenne szó?
Legutóbb bejött ez a jó arcok a Mekiben dolgoznak is, de azt ritkán adják.
Az összes gyógyszerreklámot utálom. A Cetelemes zöld sövényre hasonlító emberfigurát egyszerűen nem értem,mi a fene akar lenni. Halálom,mikor az intim betétről énekelnek.
Ami sztem aranyos, egy gyorsétterem reklámja,amikor a kutyus elkíséri a gazdit a melóba,ő tartja a csavarhúzót.
Meg az actimeles pasas,de lehet,csak azért,mert az Aerosmithtől megy alatta a Walk this way.
Klapka, ezüst ékszerek -nagy kedvezmények. Arany ékszerek - még nagyobb kedvezmények.
Mondjuk én szeretem a viccesen rossz reklámokat. Mondjuk a Smile Palacsint a f.s reklám kategória, a Klapkás és az Ágis reklám a vicces kategória.
A viccesnél vagy szándékosan megjegyezhetőre csinálják, vagy annyira brutál nem értenek hozzá, hogy az amatőrség-számláló túlcsordul 255-ről 0-ra, és élvezhető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!