Most miért a Zsófi esett ki a VV-ből?
Figyelt kérdés
Az RTL-nek tényleg nem lehet már hinni, most miért a Zsófi esett ki amikor Dinát akarták a legtöbben? Zsófi a legalján volt ennek a szavazásnak. :(2016. szept. 4. 20:59
11/12 anonim válasza:
Bunda volt, ez nyilvánvaló, de legalább eldőlt, hogy nem nézem tovább :D
Nagyon Dina-t védik a készítők, nem tudom felfogni miért.
Pl. kvíznél is, érdekes módon a buta Mici meg ők végeztek a második helyen. Persze nem mutatták a válaszaikat, nehogy kiderüljön, hogy Dinácska sík hülye.
12/12 anonim válasza:
Én nem lepődtem meg, az a naiv, aki azt hiszi, hogy itt a nézők döntenek. Egyébként értem, hogy miért küldték ki Zsófit, nem volt benne potenciál, nem mutatott semmit, és az alfahímek sem mutattak felé érdeklődést. Most beküldtek egy olyan csajt, aki csak fiúkkal barátkozik, egyértelmű, hogy azért csinálták, hogy Dina agyát még jobban húzzák, és legyenek jó kis veszekedések meg háromszögek. Szerintem Evelint is erre szánták, de Evelinről nagyon lerí, hogy mindent csak taktikából csinál, és ezt a lakók is látják, Dina is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!