Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért esett ennyit a DIGI...

Miért esett ennyit a DIGI (DTH) előfizetői kör?

Figyelt kérdés

Nme értem miért pártolnak el ennyien a digitől én most kötettem be 2 műholdas előfizetést is és korrektek és ár/érték arányban a legjobbak

[link]

2016. jan. 14. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Győrről tudok szólni. A diginek van az egyik - ha nem a legjobb - ár/érték arűnyú szolgáltatása Győrben. Alacsony áron kapsz jót, míg máshol amgas áron rosszat. A többi szolgáltató ott tesz keresztbe adiginek, ahol cska tud. Ezért bosszantó ,hogy csomó faluban, Győr melletti településen a csicska szolgáltatók drága cosmagjait lehet megvenni. És nem lehet mit tenni...

A másik. Rengeteg embernek ha van valamilye, ahhoz ragaszkodik. És nem tudod nek imegmagyarázni ,ogy hé te barom, mirét fizetnél töbet kevesebbért, amikor jobat is tudnál, mert egyszerűen leszarja. Például akinek xy tv-je vna, az ott fizet elő netre, és fordítva. Nem érdekli, hogy áverik - sőt, sokszor tök hüylé kaz egészhez, vak fogyasztók -, hogy nem jár jól... Talán ez javulni fog a közeljövőben, amikor a témához valamivel jobban értők lesznek a potenciálsi vásárlók. Leglaábbis remélem. Mert amíg nem lesz javulás, addig drágán adják a szart, és kevés lehetőség lesz, ami meg jó, azt ott gátolják, ahol tudják, mert akkor a többinek is jónak kellene lennie...

2016. jan. 14. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert egyre több helyen válik elérhetővé normális minőségű kábeles szolgáltatás, és ilyenkor arra váltanak az emberek. Minden egy számlán van, olcsóbb is, több HD csatorna is van.

[link]

Itt is le van írva, hogy egyre több a digitális kábeltévé/IPTV előfizetők száma.

2016. jan. 15. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen,ez nagyban közrejátszik hogy sokan nem akarnak váltani ezt én is tapasztaltam nem is egyzser.

Nekem volt olyan időszak is hogy a Telekom adta a vonalas telefont a Btel az internetet, a UPC Directől a Tv-t a Telenortól a mobilt. ÉS jobban jöttem ki 4 különböző szolgáltatóval míg csak a Telekmtól vettem igénybe mindent.

Azóta ez úgy változott hogy elegem lett a Telekomból a telefonjukat lemondtam, UPC Directől átmentem a DIGI-hez, Bteltől meg a Kapulanhoz. Telenor az maradt. ÉS igy is olcsóbban jövök ki mint korábban a midnent egykézből cimű dologoggal.

Nyílván ahol van DIGI-kábel ott jobb a helyzet itt falun soha sem lesz max T optika valamikor 5 év múlva eswetleg (most réz van csak) de a T-ből meg nem kérek. UPC-kábelre sincs sok esély.

Mondjuk én meg IPTV-t nem kötetnék be mert csak a net sávszélsségét zabálja.

2016. jan. 16. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a 2. is írja, egyre több helyen van "normális" kábeles szolgáltató, szóval akik elpártolnak a Digi műholdas szolgáltatásától, az akár lehet a digi kábel miatt is, szóval nem is biztos, hogy másik cégnél fizetnek elő, ugyebár ezek az előfizetői számok csak a műholdas szolgáltatókra vonatkoznak. Én meg digitől mentem T-hez, aztán T-től UPC Directhez, szóval kinek mi jobb, nekem jobb, hogy lehet saját készüléket használni, sport sosem érdekelt, medium csomagban minden megvan, ami nekem kell, s így már olcsóbb a UPCD, mint a Digi, hisz saját készülékkel a UPCD medium csomag havi 2000 Ft.
2016. jan. 16. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mondjuk én meg IPTV-t nem kötetnék be mert csak a net sávszélsségét zabálja."

Valóban zabálja a sávszélességet, de az esetek nagy részében nem az internet előfizetését. Külön van választva a kettő.

Persze van kivétel. Például ha nagyon rossz állapotban van a hálózat, vagy ha ( DSL esetén ) messze van a helyi központ.

2016. jan. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!