Ha Anikó nyer a párbajon, női győztes lesz. Ha éva nyer, férfi győztes lesz. Ennyit elkaptam a mai adásból, de ez alatt mit értett Alekosz és mire mondta, mert nem voltam?!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 19:52
1/8 anonim válasza:
éva nyeri párbajt akkor jerrzy nyer ha anikó nyerin párbajt éva nyer
2/8 A kérdező kommentje:
Ha anikó nyeri az éva elleni párbajt, éva hogy nyerhet, hisz ő kiesett? XD
2011. ápr. 22. 20:07
3/8 anonim válasza:
első: te se vagy 100as.
Anikó nyeri a párbajt Éva nyer?? HOgy?? mikor ő már kiesik..
5/8 A kérdező kommentje:
:DDDDDDD
2011. ápr. 22. 20:18
6/8 anonim válasza:
ez egyszerű: Alekosz szerint (de ez a valóságban nem így lesz) ha az Éva-Anikó párbajt Anikó nyeri, akkor a fináléban is ő nyer, ha Éva nyer, akkor vagy Alekosz, vagy Jerzy nyer. Szerintem meg így is úgy is Alekosz nyer...
7/8 anonim válasza:
uccsónak igaza van Alek erre gondolt
8/8 anonim válasza:
annyira b*szottul mind1, mert Alek nyeri mindenféleképpen:D Jerzy is csak azért ment vissza, mert előre hozott döntőbe kinyomatták Alek mellől Bécit a szavazói
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!