Most miért a Zsófi esett ki a VV-ből?
1/12 A kérdező kommentje:
Ja igen mert Dina hozza a nézettséget... Zsófi nem vetkőzik és nem beszél csúnyán se...
megválaszoltam :D
2/12 anonim válasza:
2016. szept. 4. 21:07
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor legalább olyan embert választottak volna, aki a szavazós lista végén volt :)
Valóban Dinának kellett volna, viszont azt is meg kell hagyni, hogy Zsófi nem volt valami erős személyiség, állandóan a háttérben volt meghúzódva, nem igazán vett részt semmiben. Nekem egyébként pont emiatt szimpatikus is, kedves lánynak tűnik, de nem sok helye volt egy ilyen reality műsorban. Én Vivient sajnáltam egy kicsit, mert ugye a végére nagyon jóban lettek Zsófival, és most kiesett.
2016. szept. 4. 23:11
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, és most Viviennek szurkolok, mert hatalmas karakter :D
Én is nagyon megkedveltem Vivient. :)
Egyébként annyira nem is buta, mint ahogy elsőre látszik. A mai vetélkedőben sok kérdésre tudott normális választ adni. Inkább csak naiv, keveset tapasztalt meg az életből még. Én azért szurkolok neki. :)
2016. szept. 4. 23:23
7/12 A kérdező kommentje:
Jaja, de azért sorra estek ki azok, akiknek szurkoltam idáig. Reméljük, most nem így lesz :)
Mikor még pénteken szavaztam, akkor Dinának állt ki a rúdja toronymagasan, utána a Vivi. Zsófi sehol nem volt hozzájuk. Aztán már hiába szavaztam nem mutatta már az állást. Ma az adásban teljesen le voltam döbbenve, és az előbb vissza is néztem mégegyszer, megállítottam, hogy jól megnézzem az állást. Nem tudom elhinni, hogy aki nem állt kiesésre egyáltalán, most mégis 21%-al kirakták!
2016. szept. 5. 00:23
9/12 anonim válasza:
Ezek az idióták is fürdőruhában fürdenek otthon is ?
Amióta valóságshow-k vannak, azóta nem értem, hogy az ilyen szégyenlős kislányok mi a jó büdös francért jelentkeznek egy olyan műsorba, ahol kamerák kereszttüzében fognak élni hónapokig!???
Miért nem maradnak otthon és miért nem otthon fürödnek fürdőruhában????
Azt meg végképp nem értem, hogy az ilyeneket minek válogatják be, miért nem küldik azonnal haza őket????
A féllábút sem engedik tovább a Tarzan szerepére kiírt castingon....
[link]
2016. szept. 5. 11:10
Zsófi se volt valami nagy szám, átment tujába, de én személy szerint jobban örültem volna, ha Ati esik ki, mert ő is egy marha nagy tuja, és az is lesz, helyette jobban örültem volna, ha valami szórakoztató, vicces srác jön be, mert elég gyér a felhozatal idén is... hol vannak az igazán jó karakterek? VV4 volt a legjobb, ott voltak bőven aranyköpések, amióta ilyen huszonéveseket raknak be csak, semmi szórakoztató nincs a műsorban...
2016. szept. 5. 14:07
Kapcsolódó kérdések: