Érdemes elkezdeni a Trónok harcát?
Amit a legtöbb ember, kardozás, gyilkolás, sárkányok, árulás, háború, meztelen nők, fantasy elemek, középkori hangulat. Imádom a középkori hangulatot. Egyébként én is így voltam mint te, az osztálytársaim közül sokan beszéltek róla, aki mellettem ült még a könyvet is olvasta a szünetekben. Aztán megnéztem pár részt belőle és olyan rohadt jó volt, hogy volt olyan nap amikor 3 rész megnéztem egymás után mert nem bírtam kivárni mi lesz. A barátom aki később kezdte el nézni, volt hogy 7 részt nézett meg egy nap.
2016. jún. 4. 21:21
2/11 A kérdező kommentje:
Kösszi a választ.Két részt láttam eddig és jó volt de annyira nem fogott meg de folytatom mert gondolom be fog indulni a cselekmény.
Az első vagyok, lehet hogy az első évadot kicsit unalmasnak találod majd, de utána nagyon jó lesz.
2016. jún. 4. 21:58
Már elkezdted :)
főképp kb 5-6. résztől kezd beindulni
1x már leírtam, hogy én miért szeretem egy ezelőtti kérdésben, esetleg visszakeresheted % alapján a válaszom :D (elég hosszú válasz)
De röviden: maga a story nagyon bejött, az is hogy több szálon fut + drámai fordulatok (sokszor lényegében sokkol); nagyszerű csatajelenetek, párbeszédek, helyszínek, stb.
Illetve még remek színészek, díszletek, CGI- ezek mind hozzátesznek
Engem megfogott teljes mértékben. Már az 1. rész után is késztetést éreztem a következő részre. Nagyon hamar behoztam anno a lemaradásom, 3 évadot pár nap alatt végignéztem.
2016. jún. 4. 23:49
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi,jól hangzik.
Meg lehet nézni valahol eredeti nyelven felirattal? Mert a szinkronosat nem szeretem de csak úgy találtam.
Én inkább ha szeretsz olvasni a könyveket ajánlom.Sokkal jobbak,a sorozat eléggé lelett butítva sajnos.De persze egyén válogatja kinek mi jön be.
2016. jún. 5. 17:59
7/11 A kérdező kommentje:
Ha megszeretem akkor biztos hogy könyvbe is elolvasom de a sorozat is érdekel.
Később kezdetem nézni. Az első évadot többször abba akartam hagyni. Fölöslegesen sok intim jelenettel dúsított, vontatott cselekmény volt nekem. Nem bántam meg hogy tovább néztem, mert egyre izgalmasabb lett.
2016. jún. 7. 17:45
En azt javaslom eloszor olvasd el a konyveket. Sokkal jobban megfog igy, izgalmasabb.
2016. jún. 7. 23:39
"Rákeresel, hogy Game of Thrones S1 E1 Online felirat vagy valami és ki kell jöjjön az adott rész"
Ez angol szikronos, magyar felirattal.
2016. jún. 8. 12:34
Kapcsolódó kérdések: