Jelenleg melyik eredeti wow szerveren játszik a legtöbb magyar vagy melyiken érdemes elkezdeni játszani?
Tudom, hogy van már ilyen kérdés de azok régiek és engem a mostani helyzet érdekelne.
(off) Még az is érdekelne, hogy ha most veszek battlechestet ami MoP ig tartalmazza a kiegészítőket azzal már lehet játszani vagy megkell vennem a legujabb WoD -ot is hozzá?
Jajj bogárka, ezt már kérdezted nem is olyan rég és leírta mindenki :D
Ragnaroson horda és alli oldalon egyaránt. Még a trade chat is magyar :)
Ha megvesed a battlechestet akkor a Mop-ig tudsz majd vele játszani, azaz lvl 90-ig és mivel nincs meg a Wod, ezért a wod os területekre nem mehetsz és lvl 100-ig sem tudsz fejlődni de játszani azt tudsz, igen :)
Egyébként lvl 20-ig ingyen tudsz játszani, ahhoz nem is kell feltölteni az accot. :) Ha kell mgé valami nyugodtan írj
tudsz játszani a barátaiddal, ha azok is olyan területen vannak amik lvl 90 alatt vannak. Mármint a wod-os területekre te nem mehetsz szóval ott nem tudsz találkozni a játékosokkal. A pandás területeken lehetsz és az alatt fejlődhetsz :) A draenoros darkportalon túl már nem mehetsz és nem kezdheted el a Khadgaros quest szálat.
Ez egy jó húzás volt a blizzard részéról, mert pl nem biztos, hogy mindenki meg akarja venni a wodot-de kipróbálni/kedvcsináls képpen lehet játszani anélkül is
Persze, sok szerveren van karakterem, úgyhogy vegyél fel battleneten nyugodtan :) Én most is játszom éppen
Evelyn#2127
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!