Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation 3 újan vagy...

Playstation 3 újan vagy használtan érdemes?

Figyelt kérdés
Játékokat is vennék hozzá, szeretnék multizni és hitelre szeretném megvásárolni is. Havi 9ezer Ft. Ha így lesz még meddig tudok venni hozzá játékokat és multizni? Köszi

2015. márc. 4. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Kizárásos alapon újonnan, mert használt hirdető nem fogja neked odaadni hitelre. Amúgy meg te hol élsz úgy őszintén? Hitelre akarod megvenni, ok de hogy még te is akarod megszabni hogy mennyivel törleszted. Kis barátom ez nagyon nem így működik.
2015. márc. 4. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam? ha használtat vennék természetesen nem hitelre. ha pedig újan akkor csak leírtam mennyi a havi részlet :)
2015. márc. 4. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Slimet nem tudom tudsz e venni újonnan,de azt vegyél!!

320-500gb-osat

Superslim hangosabb,hűtése is szar,van amikor olyan hangos mint egy porszívó,pl ha letöltök

Slim szebb,dizájnosabb (lemezbekapó),halkabb

És a 2000-es törhető

Bánom hogy nem slim-et vettem

2015. márc. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!