Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hol tudnám megnézni Liptai...

Hol tudnám megnézni Liptai Klaudia "riportot" ami ma reggel volt a Mokkában?

Figyelt kérdés

Valaki nem tudja?

Lemaradtam róla és szeretném megnézni!

Tv2 honlapján nincs fent, sőt délelőtt óta fel sem tudok oda lépni!

Köszönöm!

2010. ápr. 6. 16:06
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
bennem egyebkent kettos erzelmeket kelt ez a video... egyszer azt gondolom,h szegeny Claudia, egyszercsak felakasztotta magat a parja, de valahogy bennem olyan erzest is kelt,h valami itt nem stimmel :S Egy ilyen egzisztenciaval rendelkezo ember altalaban maganeleti gondok miatt lesz onngyilkos. Nekem ez kicsit olyan,mintha Claudia sajtosa azt mondta volna, h menj adj riportot,nehogy ezen muljon a karriered es Claudia ezt is tette.
2010. ápr. 6. 17:49
 22/32 anonim válasza:
Ez az eljegyzes dolog is... eleg meredek,h senki nem tudta,se csalad, se ismerosok, se baratok. kicsit olyan mintha Claudia vette volna maganak egy gyurut.
2010. ápr. 6. 17:52
 23/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem betöltötte!

Szomorú.... :(

2010. ápr. 6. 18:33
 24/32 anonim ***** válasza:
Azert ez eleg durva volt !! Szerintem ugy erzi hogy miatta torteny:(
2010. ápr. 6. 18:51
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
durva klaudia smink nelkul
2010. ápr. 6. 18:56
 26/32 anonim válasza:
19%

Bár nem ez a téma, de tényleg durva smink nélkül! Mint akármelyikünk, nem?

Egyébként, én nem hiszek a démonokban, és abban sem, hogy egy szerelmes férfi felköti magát! Szerintem Klau elhajtotta, de most nem meri bevallani!

2010. ápr. 6. 19:32
 27/32 A kérdező kommentje:
Igen, egyre inkább nekem is az az gyanum , hogy Klaudia szakított vele...
2010. ápr. 6. 19:58
 28/32 anonim válasza:

Csak szerelmi ügyet sejtetek a háttérben? Bőven benne lehetett politikai, üzleti ügyletekben is... A barátja, Terry Black nagyon hangoztatja, hogy tutira nem lett öngyilkos. De hát ilyen világban élünk. Történt a közelmúltban más "érdekes" öngyilkosság is.

Sajnálom őt is, Klaudiát is, látszik, hogy nagyon megviselte az egész, emberből van ő is. Furcsa, hogy nyilatkozott, lehet, hogy tényleg a szerződése köti...?

Ma lesz az Aktívban.

2010. ápr. 6. 22:19
 29/32 anonim ***** válasza:
44%

ma 18:56

Te kisminkeled magad amikor meghal az az ember akit szerettél?lenne erre energiád??

Ti se csináltok mást csak mondjátok a saját elképzeléseiteket..

Miért nem lehetett eljegyzés? mert senki nem tudott róla?Ez olyan furcsa??Ugyanmár! Két híres ember akik nem akarták kiteregetni a szándékukat!Akik talán mindent titokban akartak tartani,hogy ne rajtuk csámcsogjon mindenki.Ez olyan meglepő? Hisz mi is csinálunk ilyeneket..Például én is úgy mentem férjhez,hogy mindenki csak egyik napról a másikra tudta meg hogy asszonynevem lett,mert férjhez mentem.rajtam kívül sokan csinálják így..

Hogy nem sminkelte ki magát??Komolyan ezen járt valakinek az agya??ha kisminkelve,divatos ruhában jelent volna meg akkor tuti azért szólták volna meg,hogy lám-lám most halt meg a szerelme és volt ideje a gyászában sminkelni,fodrászhoz menni!!Komolyan micsoda cinikus emberek vannak!!

csak pletykálkodni tudtok,és mást bántani....

(és most nyugodtan mutassátok meg a lepontozással,hogy ezt is ti csináljátok...)

2010. ápr. 6. 23:20
 30/32 anonim ***** válasza:
off: de nem magát sminkeli ki, ha nem az adás előtt sminkeli a sminkes. direkt nem raktak rá, hogy hatásosabb legyen, ilyen a média
2010. ápr. 7. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!