Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hol tudnám megnézni Liptai...

Hol tudnám megnézni Liptai Klaudia "riportot" ami ma reggel volt a Mokkában?

Figyelt kérdés

Valaki nem tudja?

Lemaradtam róla és szeretném megnézni!

Tv2 honlapján nincs fent, sőt délelőtt óta fel sem tudok oda lépni!

Köszönöm!

2010. ápr. 6. 16:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Én most értesültem a dologról! Nem láttam a reggeli nyilatkozatot, de ma este az aktívban és az aktív extrában vagy mi az is lesz vele riport.

[link] Itt vannak az időpontok, hogy mikor kezd.

2010. ápr. 6. 16:35
 12/32 A kérdező kommentje:
tabu tv-n sincs fent.
2010. ápr. 6. 16:35
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én sem tudok felmenni a tv2 oldalára, sajnos reggel pont a Mokka első perceit láttam csak, aztán indulom kellett. Megnéztem volna én is. De majd felteszik, mindig fel szokták.
2010. ápr. 6. 16:45
 14/32 anonim ***** válasza:
51%

teljesen mindegy,hogy ki mit gondol Daróczi Dávidról vagy Liptay Klaudiáról.de az tuti biztos,hogy ők szerethették egymást,és iszonyú fájdalma lehet most Klaudiának..

Én megértem,hogy adott interjút,hiszen ismerve a magyar médiát,újságokat biztos már minden olyan dolgot leírtak aminek a fele sem volt igaz..Így legalább egyszer és mindenkorra végett vet az egész pletykának,és talán sok ember felfogja,hogy legalább a gyászában ne piszkálják..

Néztem egy riportot a Klaudiával..Mondta hogy eddig még senki nem állt elé,hogy a szeme közé mondjon neki bármit,bármiről..Talán ez van most is..Hogy senki nem állt elé,de már bántják őt...

Nagyon sajnálom őt,mert okos,aranyos,és szép nő aki talán megtalálhatta a boldogságot...de nem sokáig élvezhette...

2010. ápr. 6. 16:54
 15/32 anonim válasza:
89%

Lehet hogy naiv vagyok, de nem biztos hogy eldönthette, nyilatkozik-e a TV2-nek. Amennyire tudom, elég részletes szerződést kötnek ezekkel a "celebekkel" az "anyacsatornák". Lehet, hogy az is szabályozva van, hogy mikor, miért KELL nyilatkozniuk.

Első a nézettség (sajnos)!

(O)

2010. ápr. 6. 16:57
 16/32 anonim válasza:
70%

Sajnos, még ez is üzlet. Liptai biztos szenved, de ebből is pénzt csinál a tv2, undorító.

NYUGODJ BÉKÉBEN, DARÓCZI DÁVID.

2010. ápr. 6. 17:11
 17/32 anonim válasza:
2010. ápr. 6. 17:27
 18/32 anonim ***** válasza:
Nekem nem tölti be ezt az utolsó linket :S
2010. ápr. 6. 17:30
 19/32 anonim válasza:
:S, pedig nekem betoltotte, epp most nezem.
2010. ápr. 6. 17:34
 20/32 anonim ***** válasza:
Nekem sem tölti be az utolsó linket...
2010. ápr. 6. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!