Szerintetek az rtl vagy a tv2 utanozza a masikat? Mert azert vannak hasonlo musorok. Ti melyiket szeretitek jobban?
A TV2 és az RTL Klub kereskedelmi csatornák, így a műsorok 90%-át külföldről majmolják. Valahol eladják a sz*rt, nagy a nézettség, és a magyar kereskedelmi mocsadék lemásolja ezeket a műsorokat, s sikert arat velük Magyarországon.
Nagy kérdés hogy az emberi igény miatt ilyen sz*r a műsor és a színvonal, vagy valójában a folyamatosan média manipuláció tette ennyire birkává és idiótává az emberiséget, de a lényeg hogy a két csatorna szinte teljesen ugyan az, és külföldről lopják az ötleteik javarészét mind a ketten.
"és külföldről lopják az ötleteik javarészét mind a ketten"
Nem lopják, hanem kemény pénzekért megvásárolják a jogokat, majd elkészítik a megvásárolt műsor magyar változatát ( magyar emberekkel, műsorvezetőkkel, celebekkel ).
Én egyiket sem szoktam nézni túl sűrűn, de az RTL-t többre tartom mint a TV2-t. Szinte alig van olyan műsoruk, ami ne aratna sikert, szóval valamit jól csinálnak. Plusz a híradójuk, magazinműsoraik is egész nézhetőek. Ez a TV2-ről ( főleg mostanság ) nem igen mondható el.
Én az RTL klubot sokkal jobban szeretem:
1. Sokkal jobb műsoroka mennek, mint a TV2- n.
2. A rajzfilmek szempontjából is az RTL, mert:
- Jobba és nem olyan gyerekes műsorok mennek (Garfield-show, Kung Fu Panda, A madagaszkár pingvinei, Sponygabob, Lego ninjago, Tini nindzsa teknőcök, stb.)
- A TV2 rajzfilmjei (Umizoomee, stb.)
3. Szerintem jobb filmek is vannak (Pl. most 2016 júliusában a gagyi mami 1., 2. és a Két tojás ment)
AZ RTL KLUB 100-SZOR JOBB MINT A TV2!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!