Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mióta lett divat, hogy valaki...

Mióta lett divat, hogy valaki nem néz TV-t?

Figyelt kérdés
Lassan már minden társaságban megtalálható az én már 2 éve rá se néztem a TVre akkor is csak Discoveryt néztem emberek...

2016. febr. 5. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
*Máskülönben nem érné meg nekik szinkronizálni, és megvenni a jogokat rengeteg pénzért.
2016. febr. 5. 23:17
 12/15 homo ludensz ***** válasza:
80%

Érdekes,felszállok a buszra megyek három megállót s így csak megkapaszkodom az ajtó közelébe. Ott ül a csórikám a kis tablettel,fülhallgatóval és tv.-t néz. Odapislantok dél körül van gondolom a híradót nézi. Aki napközben is ezen lóg az este persze hogy nem kapcsolja be a tv.-t.

Smart tv.-m van s így reklám nélkül keresek filmet pld. a You Tube-on.

2016. febr. 7. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tv-t nézni luxus. Csak a comedy, tlc, fox kötött le, de 3 csatornáért fizessek 5+ ezer forintot havonta? Inkább bika netet köttettem be. Nekem a torrent bejött, amennyit vissza kell seedelni, annyi ideig be is van kapcsolva alapból a gépem.

Amúgy a tv sem olyan, hogy lekötöz és egy sz.art kell nézned órákig.. Ha jön a VV akkor elkapcsolsz vagy rá se lépsz adott csatornákra.

A reklámokkal meg el kell mindenkit keserítsek, amint kilépsz az utcára, azonnal nyomják le a torkunkon a reklámokat... Aki nem néz tv-t, az csinál mást, ami közben szívja be a reklámokat.

Szóval sznobozni azzal h nem néz valaki tv-t.... Mintha a 300 forintos bizsura mondaná, hogy nézd micsoda ékszerem van, milyen menő, ájulj már el

2016. szept. 21. 15:28
 14/15 mlgy_1987 válasza:

Gyerekkoromban jött be a Spektrum a tv adók közé és a suliban mindig büszkén vertem a mellem, amikor a tanár kérdezte, hogy ki mit néz a tv-ben, hogy én bizony a "spektrumon nézem az ismeretterjesztő műsorokat". Persze ugyanúgy néztem cartoon network-ot, meg nem fordultam el, amikor szüleim tv-ztek, de mindenképp jó volt megpróbálni kicsit intellektuálisabbnak tűnni, mint amilyen vagyok. És persze az is igaz, hogy mindenki más is el próbálta ezt lőni, szóval mindenki spektrumot nézett és mindenki okos volt.

Pár éve volt az, hogy azt mondtam az akkori tv csatornákra és műsoraikra, hogy köszönöm szépen, többet nem kérek belőlük. Nézzük meg egy pár tv csatorna egész napos programját, amiket én néztem, vagy legalábbis szerettem volna nézni, mert látszólag kevesebb reklám volt rajtuk, mint mondjuk egy RTL Klub-on.

TV Paprika / Deko TV:

egész reggeltől kora délutánig teleshop megy, avagy délelőtt ne akard nézni ezeket a csatornákat.

napközben: kb 10-20 perces műsorblokk, 20 perc ajánló az aznapi többi műsorról, vagy annyi műsorajánló, hogy kijöjjön a következő műsor kezdése óra egészre. a TV paprika specialitása a "mit eszünk ma" 5 perces blokkja, amit egész nap ismételnek, hogy mindenkihez eljusson az itiner.

Discovery Channel és társai:

Ajánló, hogy milyen vagány műsorok lesznek aznap, közben ismétlések és amikor végre eljutsz az ajánlott műsorig, akkor kereken 5 perc lemegy a műsorból és rögtön bevágnak egy 20 perces reklámblokkot. A műsoraik menetében nagyon sok az ismétlés, vegyük példának a "Mythbusters" sorozatot, amire külön weboldalt csinálnak az emberek, ahova az ismétlésektől mentesített, normálisra vágott változatokat töltik fel az emberek: [link] (Mythbusters Streamline Edits a redditen). Aztán nézheted még, ahogy apuka a fiával ordibál Hulk Hogan szakállal, miközben előre gyártott alkatrészekből "egyedi" choppereket csinálnak, vagy megnézheted 380-adik alkalommal is valamelyik "How it's made/Hogyan csinálják" epizódot.

Comedy Central:

Tök jó, végre azok is nézhették a family guy-t, akiknél nem volt internet, vagy akik nem tudtak beszélni angolul. Meg a susogó mackókat.

Az évek alatt szép lassan leszoktam a tv-ről és átszoktam a youtube-ra. Van adblock, magam választom meg, mit nézek és azt is, hogy mikor. Véleményem szerint a youtube bámulását is tv-zésnek kéne hívni, mert ott is csak ül az ember és bámul a kijelzőre. Vagy a tv csatornákat kéne olyanná alakítani, mint a youtube. Aki meg filmeket akar nézni, annak ott a netflix, vagy a hbo, de ezeknek is mind van netes változata.

2019. jún. 3. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 15 éve nem nézek és nem is bánom, ha anyám nem lenne már rég lemondtam volna az előfizetést.

Ugyan van egy nagy 160 cm-et tv-m de az a PS-hez kell semmi köze hozzá a tv műsornak.

Nem mellesleg én hülyét kapnék attól hogy neked egy adott dolgot éppen akkor kell megnézni amikor azt ők leadják és egy csomó tartalom nincs is tv-ben. Pl Animék. PC-n azt nézek amit akarok és akkor amikor azt ÉN akarom.

2020. okt. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!