Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mióta lett divat, hogy valaki...

Mióta lett divat, hogy valaki nem néz TV-t?

Figyelt kérdés
Lassan már minden társaságban megtalálható az én már 2 éve rá se néztem a TVre akkor is csak Discoveryt néztem emberek...

2016. febr. 5. 14:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Divat? Nem is tudtam, hogy ez divat... Én szimplán azért nem nézek évek óta, mert meguntam a sok ismétlést meg mellé a rengeteg reklámot, nem azért nem nézem, mert a szomszéd Pistike sem néz, szóval nincs itt semmi divat.
2016. febr. 5. 15:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy valaki ezzel menőzik. Én se nézek, de kibírom, hogy ne mondjam ha szóba kerül valami műsor a beszélgetésbe.
2016. febr. 5. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem nézek tévét, mert nem érdekel, ami benne megy. Amit filmek vagy sorozatok terén akarok, azt megnézem neten vagy lemezen. Ennyi. Nem érdekel a tévé és a benne ömlő reklámok. Semmi köze a divathoz.
2016. febr. 5. 15:04
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretek tv-t nézni, szórakoztat.
2016. febr. 5. 15:10
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

" Én se nézek, de kibírom, hogy ne mondjam ha szóba kerül valami műsor a beszélgetésbe."-

Ha szóba kerül egy műsor és megkérdezik hogy tetszik-e vagy mi a véleményed róla, mi a túrót tudsz mondani azon kívül hogy nem nézek tv-t???

2016. febr. 5. 15:22
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

" Én se nézek, de kibírom, hogy ne mondjam ha szóba kerül valami műsor a beszélgetésbe."

Aham. Akkor minek ez a kérdés, ha úgysem érdekel? Fuck logic...

2016. febr. 5. 15:38
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes, hogy itt még senki nem találkozott azzal az irritálóan sznob embertípussal, akinek szokása önelégült mosollyal az arcán mondogatni, hogy őt évek óta nem vitte rá az inger, hogy bekapcsolja a tv-t.

Mert amúgy marhára ott vannak mindenhol az ilyenek...

A tv nézés manapság a panel prolikkal kedvenc időtöltéseként él a köztudatban, szóval azok, akik ki akarnak tűnni ebből a rétegből, de nincs sok értékelhető tulajdonságuk, szeretik hangoztatni, hogy milyen primitív tv-t nézni.

Persze pusztán attól, hogy nem nézel tv-t, nem leszel automatikusan ilyen kis önjelölt kultúrelitista, hanem csak akkor, ha ettől különbnek érzed magad, mint a környezeted.

Példa a fentiekből:

Ha az ismerőseim egy tv sorozatról beszélgetnek, akkor reagálhatok úgy a témára, hogy

- "Bocs, de nem ismerem ezt a műsort"

vagy

- "Umm igazából én 1998 óta nem kapcsoltam be a tv-met, mert nem tud lekötni az a sok silány tucat műsor, amit megpróbálnak lenyomni a birkák torkán"

2016. febr. 5. 16:57
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

Az is érdekes, hogy egyesek szerint a TV-ből csak a szenny ömlik, de a neten azért nézik a TV sorozatokat, amik ugye a tévéből ömlöttek ki először.

Én szoktam néha TV-t nézni. Van hogy ha egy sorozatot az amerikai premier után nem sokkal adnak itthon is, akkor azt a TV-be nézem. És sokszor találkozok olyannal, aki azt mondja hogy ez milyen proli dolog már. De aztán hazamegy és otthon megnézi ugyan azt a sorozatot a neten. Érdekes logika.

2016. febr. 5. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog, hogy mért kéne a TV-ben, ha neten a legtöbb esetben vagy lehet reklámoktól mentesen vagy épp letölti és szintúgy reklámoktól mentesen.
2016. febr. 5. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

1. Ezeket a sufni, illegálisan működő online sorozat nézős oldalakat inkább hagyjuk. A képminőség botrányosan rossz, ha AdBlock van a gépen, akkor azért visítanak, ha nincs AdBlock akkor meg mindenféle egzotikus, sokszor vírusos hirdetéseket töltenek be.

2. A torrent sokszor szintén macera, mert ott ha letöltesz egy sorozatot, akkor azt seedelni kell, így lehet éjszakára is bekapcsolva kell hagyni a gépet ( nem mindenhol van több 100 Mbites net ).

Ezzel ellentétben a TV-t bekapcsolod és nézed. Persze ez sorozatok esetén csak akkor működik, ha az amerikai premier után nem sokkal adják itthon is, és nem kell rá hónapokat, vagy éveket várni. A reklámokból meg a kábelcsatornákon ( AMC, FOX...stb ) viszonylag kevés van, így nem annyira nem is zavaróak.

Egyébként az USA-ba még mindig nagyságrendekkel többen néznek egy-egy sorozatot a TV-be, mint ahányan neten illegális formában. Persze ez ott betudható annak is, hogy egy-egy sorozat élete általában attól függ hogy mennyien nézik a TV-be, és emiatt sokan a kedvenc műsoraik kedvéért be is vállalják hogy ott nézik.

Azt nem tudom hogy itt Magyarországon mennyien néznek TV-be ilyen sorozatokat, mert a nézettségi adatokban általában csak az RTL, TV2 meg a közmédia műsoraira térnek ki azok meg inkább saját gyártásban nyomulnak, de egy pár 10 000-es számot biztos hoznak a kábelcsatornák is. Máskülönben nem érné meg nekik szinkronizálni.

2016. febr. 5. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!