Mióta divat a kontúr?
Szinte már nem is látni olyan makeup videót, ahol nem kontúroznák az arcot. Régebben is ennyire elterjedt volt? Nekem nagyon fura az arcomon az a sok vakolat, amúgy is műnek hat az egész. Csak nagyon puccos helyekre szoktam használni, viszont olyan címek alatt is futnak ezek, mint: everyday makeup rutine. Elég megterhelő lehet ez a sok máz.
Ti mindennap használjátok?
Dehogy használom!
Régebben maximum enyhén bronzosító púdert tettek a lányok, amúgy egy normális alapozó/BB krém elég volt. Ahogy szerintem elég is.
Ráadásul ezektől tényleg annyira megváltozik az arc összhatása, hogy fura lesz este lemosni és úgy ébredni az új pasi mellett... :D
30-40éves amerikai sorozatokban is kontúroztak(dinasztia c sorozat pl) nagyon régóta használnak kontúrozást...
kontúr igen divat lett,de mégis a természetesség a cél,amit kontúrral aligha lehet elérni!a kevesebb több,ne feledd :)
Szerintem ez inkább a tengeren túl, bár nekem is feltűnt. Olyan nyár óta látom ezeket én is. Dehogy használom, szerintem is mű hatása van picit, bár ki tudja. :D
Egyszer egy profi sminkessel azért megcsináltatnám valamilyen alkalomra. :)
#1-esnek: véleményem szerint még a profi sminkes is úgy csinálja meg ezeket, hogy látszik rajta, hogy vastagon ott a vakolat. Még nem láttam olyan videót, ahol tetszett volna a végeredmény. Buliba, színházba még oké, de minden napra kicsit soknak érzem.
Kinek mi tetszik.
Köszi a válaszokat, amúgy.
Sose szoktam, főleg, hogy elég éles vonásaim vannak és kontúrozva már túl transzvesztitás lennék. :D
Alapból van "horpadás" az arcomon, a természtes árnyék plusz a festék valami ilyet eredményezne rajtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!