Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Walking Dead minek köszönhet...

A Walking Dead minek köszönheti bravírozó népszerűségét?

Figyelt kérdés

Még egy percet sem láttam belőle, de fontolgtom, hogy elkezdem nézni. Írnátok róla véleményt? Elsősorban az érdekel, hogy fektet-e akkora hangsúlyt a szereplők lelkivilágára, érzéseik bemutatására, mint a Lost című sorozat? És ha igen, akkor milyen eszközökkel teszi ezt?

23f

2015. nov. 29. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Valószínu , azért hires ,mert pár hires ember nézi Unfield stb.
2015. nov. 30. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen... tök logikus egy noname Fehérvári youtubos miatt nézték amerikában 16 millióan az évad első részét. Ez mindent megmagyaráz persze hogy Unfield az oka. xd
2015. nov. 30. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
nem azért :D azért,hanem mert kiphaszottnagy reklámja van. Ha Én most kimennék az utcába, bekopogtatnék 10 emberhez és megkérdezném tőlük, hogy ki az az unfield, nem tudnák.
2015. nov. 30. 20:54
 14/16 A kérdező kommentje:
A 11-es kivételével mindenkinek köszönöm a válaszokat, főleg a 10-es tetszett.
2015. dec. 1. 02:05
 15/16 anonim ***** válasza:

A lostot imádtam, adtam ennek is egy esélyt anno, viszont ott nagyon elegem lett belőle, mikor egy fél évadot elpocsékoltak ugyanarra az unalmas cselekményre, és konkrétan semmi nem történt.

Nekem sincs kedvem nekiállni újra, mert egyszer már szétuntam magam rajta.

2015. dec. 1. 11:29
 16/16 anonim válasza:
100%

Helló.

Én sorozatok közül eddig csak a Lost-ot néztem egész életemben, de most vagy 2 hete rávettem magam a Walking Deadre. Most fogom elkezdeni az 5. évadot, nekem bejön.

2015. dec. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!