A Walking Dead minek köszönheti bravírozó népszerűségét?
Még egy percet sem láttam belőle, de fontolgtom, hogy elkezdem nézni. Írnátok róla véleményt? Elsősorban az érdekel, hogy fektet-e akkora hangsúlyt a szereplők lelkivilágára, érzéseik bemutatására, mint a Lost című sorozat? És ha igen, akkor milyen eszközökkel teszi ezt?
23f
Hát a pénznek biztosan köszönheti, többek között a nagy reklámkampány miatt.
Egyébként érdekes dolog párhuzamba állítani a Lost-tal, noha mindkettő népszerű sorozat. Nekem speciel nem tetszett a Lost, így nem is követtem, viszont a Walking deadet szívesen nézem.
nem olyan király, mint a lost, én meguntam, neked lehet, hogy tetszene kicsit. De azért elárulom, hogy nem csak a lost ért fel önmagához.
Ha jó sorozatot akarsz nézni, akkor ott van a Breaking Bad, a Sons of Anarchy, a Szökés, a 24 és még a Trónok harca. (bár ez utóbbiról sajnos nincs még személyes tapasztalatom, MÉG!) fontold meg, hogy megnézed azokat, amiket küldtem, ezek a legjobb sorozatok, amiket csak tudtam!
én a Lostot nem szerettem, a TWD-t bírom, nem a zombiölés miatt, az a legkevesebb, egy idő után rutinból gyilkolják őket a szereplő, és csak extrém esetekben tudják meglepni őket
a TWD főszereplői nem a zombik, hanem az emberek egy teljesen megváltozott világban, ahol ember embernek farkasa. és az a fő kérdés, meddig tud valaki ember maradni, és hol megy át állatba, hol a határ. emellett a jellemfejlődéseket nagyon szeretem benne, hogy lesz a magányos farkasból csapatjátékos, hogy lesz az anyából, akit vert a férje, az egyik legkeményebb túlélő és gyilkos, hogyan tud egy túlélő csapat beilleszkedni egy másik, új közösségbe, órákig sorolhatnám
a zombiöldöklés mögött nagyon sok minden van, csak meg kell látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!