DIGI Film vagy az HBO (k) jobb (ak) ár-érték arányban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most készüéök DIGI-re váltani és azt szeretném megkérdezni hogy a DIGI FIlmet vagy az HBO-t érdemes inkább kérni?
És a DIGI sajátgyártású csatornái mennxire jók mondjuk a DIGI Animal Word egy Nat Geo-hoz NAt Geo Wildhez vagy Spektrumhoz,Animal Planet-hez hasónlítva?
2015. nov. 19. 18:09
11/13 A kérdező kommentje:
Igen elég sok. Fenteb azt írtad hogy a DIGI-től van kábeltévéd meg neetd meg telefonod. ez akkor koaxos net ami a digis?
2016. márc. 19. 09:28
12/13 anonim válasza:
Én soha nem írtam, azt hogy a DIGItől lenne netem. Nem is lehetne netem a DIGItől, mert nem hajlandó szerződést kötni a DIGI internetre és telefonra. Hogy miért? Arra hivatkozik a DIGI, hogy túl terhelt a Koax kábel hálózatuk! Lanos net és optikai kábele nincs ki építve a DIGInek. Akkor te nagyon félre érthettél valamit! Ugyanis DIGItől csak és kizárólag Kábel TV előfizetésem van! IPTV + Internet + Telefon pedig a T-től van! Mit nem lehet ezen érteni?
13/13 A kérdező kommentje:
Bocsi akkor félre olvastam. De legalább korrektek, mert it a T akkor is szerződött velünk amikor már nem lehetett volna mert annyira túlterhelt volt a réze.
2016. márc. 20. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!