DIGI Film vagy az HBO (k) jobb (ak) ár-érték arányban?
Sziasztok!
Most készüéök DIGI-re váltani és azt szeretném megkérdezni hogy a DIGI FIlmet vagy az HBO-t érdemes inkább kérni?
És a DIGI sajátgyártású csatornái mennxire jók mondjuk a DIGI Animal Word egy Nat Geo-hoz NAt Geo Wildhez vagy Spektrumhoz,Animal Planet-hez hasónlítva?
Digi term.film csatornái a BBC-re hasonlítanak, ált. BBC-s term.filmek mennek rajta magyar narrátorral, szóval minőségben jónak számítanak, mondhatni, hogy a régi Nat Geo&Discovery időszakot idézi inkább, amikor még nem a hatásvadászatról szólt az egész, s amikor még term.filmekről szóltak ezek a csatornák, ez inkább ugyebár a Discovery-re, History-re vonatkozik.
Ár/érték arányban a Digifilm éri meg jobban, ez egyértelmű, de leginkább azért, mert baromira olcsó az HBO-khoz képest. HBO nagyon elvan laposodva, ugyan a Digifilmtől nem kell elvárni azt, mint a mostani HBO-tól, nem követi annyira a mozipremiereket (bár az HBO is elvan maradva rendesen), de a választék sokkal széleskörűbb, mint az HBO-nál, ezért talán nem mondható az, hogy orrba-szájba ismétel.
Köszi
Akkor már ezekután nem is fognak annyira hiányozni a Discoveryk. Most már mindenképp akkor átváltok DIGI-re mihelytst a mostani hűségem letelik. Mostaninál az HBO-kat már most lemondtam,ténylegnagyon drágák voltak. Abból a pènzből amit erre meg a felnott csomagra kpltottrm Kijönne 3TV-re fullos DIGI csomag (HBO-k nelkul persze,havi 4100ft)
Na közben sikerült a jelenglegi szolgáltatót felmondani szerződés szegés miatt így műlt péntek óta boldog DIGI.s előfizető vagyok. Remekül műkődik minden csak ajánlani tudom.
Szinte az összes országos szinten elérhető szolgáltónál voltam ( Austrisat kivételével) de effig a legjobb a DIGI
Kértem az HBO-kat is most hogy lett HBO GO a DIGI-n. Remekül műkődik minden jó műsorok vannak az HBO-n mostanában.
Ezenkívűl kértem a Filmboxokat is.
Általábosságban elmondható hogy a 3Filmbox a DIGI Film meg a 3 HBO meg saját gyártásúak érnek legtöbbet, voltam már vidanetes,telekomos, mindigtévéextrás,upc firectes DE a DIGI-nél van a legtöbb értelmes csatorna ere már rájöttem.
Akkor 2 szolgáltatód is van?
Szerintem 1 év nem sok olcsóbb mint a T :)
Igen, itt csak sajnos műholdasa van a diginek, de az is jó, T-vel vannak rossz tapasztalataim,de lehet megpróbálom az IPTV-jét :D
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!