Melyiknek volt nagyobb sikere Dragon Ball vagy One piece?
Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 13:04
11/34 anonim válasza:
Ja, magyar szinkron, amivel mindent csak elbäsznak :D Mint mikor a Naruto magyar szinkronjában Itachinak egy kb. 50
12/34 anonim válasza:
Ja, magyar szinkron, amivel mindent csak elbäsznak :D Mint mikor a Naruto magyar szinkronjában Itachinak egy kb. 50 éves ember lett a magyarhangja, Kisamének meg egy kölyök? :D
13/34 anonim válasza:
A DB megalkotta a múfajt, a One Piece továbbvitte, igazából az OP egy tagadhatatlan shounen, viszont az egyik legjobb abban a tekintetben ahogy megírja a mangaka, kiemelkedik a műfajból ezzel. De az egész műfaj fárasztó lett mára.
14/34 anonim válasza:
#11: Nem állítom, hogy a magyar szinkron 100%-ban élvezhető mindig. Vannak benn bakik, nyilvánvaló. Viszont magyar szinkron nélkül totál nem nézek meg semmit, legyen az bármennyire jó vagy rossz. Se külföldiül, se feliratosan nem fogom megnézni. Ebbe most szerintem ne menyjünk bele, de ez egy fontos szempont, hogy van-e szinkronizálva, vagy sem. Ha nincs, akkor sose lesz olyan sikere, mint külföldön. Ez tény és sok filmre igaz.
15/34 anonim válasza:
A One Piece a világ legsikeresebb mangája szóval abba ő a nyerő. De Mint anime Dragon ballt többen nézték.
16/34 speedaxe válasza:
A Dragon ball inspirációt sugároz.Azt mondja:Küzdj és soha ne add fel!. Én ezt szeretem benne és ezt nem ronthatja el semmilyen béna ill. szar anime.A Naruto még elmegy, de a kutyapózos animéktől "HÁNYOK".Szóval Dragon ball/z/GT/super
17/34 anonim válasza:
one pice az meg mi?dragon ball a híresebb
18/34 Sekka válasza:
Magyarországon akárkit megkérdezel, még ha nem is animés, valószínűleg akkor is ismeri a Dragon Ballt, és ez főleg annak köszönhető, hogy készült hozzá szinkron, és adták a tvben. One Piecet Magyarországon sokan nem ismerik, vagy ha hallottak is róla, a terjedelme miatt nem mernek belekezdeni. Külföldön viszont sokkal ismertebb, plusz minden idők legtöbb példányszámban eladott mangája lett, még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült :))
Nekem pedig örök kedvencem, a manga és az anime is. <3
19/34 anonim válasza:
Alap dolog hogy dragon ball a világ legjobb animéje legátgondoltabb aki csak azt lássa hogy csak értelmetlenül püfölik egymást azt sajnálom hogy egy animét sem tud értelmezni de tényleg annyi mondanivalója van mint egy filmnek se ...
20/34 anonim válasza:
19: kb. az mondja azt, hogy a DB a legjobb, aki életében csak azt látta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!