Akkor mi van a Viva csatornával? Egyáltalán tárgyalnak még?
Mi digisek vagyunk és már január 8.-óta nincs Viva csatornánk..
Pedig azt az egyet néztem,majd azt mondták,h tárgyalnak..
De még mindig tárgyalnak??? Lesz egyáltalán még nekem Viva csatornám??
(sajnos nem tudjuk felbontani a szerződést,mert hűségnyilatkozatot kötöttünk és ha felbontanánk akkor sokat kellene fizetni..)
Köszi szépen..Épp a viva honlapján ezt olvastam
figyeljen mindenki JÓ HÍRT HOZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A A LÉNYEG H MI LE AKARTUK MONDANI A DIGI-T A VIVA MIATT ÉS LE IS MONDTUK AZTÁN MÉGSE MONDTUK LE MERT FELHÍVTAK A DIGISEK HOGYHA CAK AZ A OKA AKKOR MÉG VÁRJUNK MÁR MÉG MERT A VIVÁVAL TÁRGYALNAK ÉS MAJD LESZ VIVA ERRE APUM AZT MONDTA HOGY MAX 1 HÓNAPOT VÁRUNK ÉS ERRE AZT MONDTÁK HOGY JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ------>SZAL EZ AZT JELENTI HOGY MÁR BÁRMIKOR LEHET VIVA!!!!!!!!!!!!!!!!:D :P
Vajon ez tényleg igaz???
Fogalmam sincs mivel nem a vivánál dolgozom.
De a music channel ezerszer többet ér mint a viva tv. A vivát nem is nevezném zene csatornának tele van ilyen hülye műsorokkal(szexi vagy nem, interaktív, megálló,) zene meg alig megy, a m.c.-en legalább állandóan zene van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!