Barátok közt. Mi volt ebben a 16+? :-O
Figyelt kérdés
A második rész 16-os karikás volt, azt hittem Miklós megöli Attilát azért vágták rá. De nem, miért volt korhatáros?2010. márc. 4. 21:21
1/11 FFDP válasza:
Én nem néztem, de ha jól hallottam keféltek, nem?
3/11 anonim válasza:
Szerintetek lecsukják Mikit is?:)
4/11 anonim válasza:
Remélem nem, a végén még nem marad egy gonosz se a házban... xd
5/11 anonim válasza:
Ott lesz Claudia:D Meg én Attilát se bírom:S De tiszta gáz már az egész, az új Linda is olyan nyomi, mostmeg új Géza...pffff
6/11 anonim válasza:
de az új Géza csak helyettesíti a Németh Kristófot. Most értek oda, mikor az a bokafájós dolga volt :D
7/11 anonim válasza:
Akkoris gáz, addig elutazhatott volna vagy dolgozhatott volna folyton:D
8/11 anonim válasza:
azért durva verekedés volt.az ok.h,téged nem zavart,de egy kisebb gyereknek azért nem való:S
9/11 anonim válasza:
Kicsit helyesbítenék, nem verekedés volt, hanem verés. Miki lekötözte Attilát és ütötte, ahol érte. Azt hiszem a mai gyerekek némelyike ennél már sokkal durvább dolgokat is láthatott már a TV-ben. Nemrég meghökkenve vettem észre, hogy CSI-Miami helyszínlelők sorozat megy kora délutánonként (!!!) az egyik adón.
10/11 anonim válasza:
lényegtelen h.úgy egyébként mit lát vagy mit nem lát a gyerek.
a csatornák félnek az ORTT-től...nem kockáztathatnak:)
lásd Mónika show körüli balhék:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!