Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátok, vagy a párom? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok, vagy a párom? Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, ahol a barátnőim, ha épp rosszban voltak a pasijukkal, mindig velem jöttek bulizni, most viszont nekem lett egy barátom (életem első komoly kapcsolata, és még friss)

A fiúval hétköznap ritkán talizunk, hétvégén szoktunk együtt aludni. A barátnők, meg folyton ezen lovagolnak h mikor megyek velük bulzni - mintha nélkülem nem menne a dolog.

Elmondtam ez egyik csajnak, akiről gondoltam h megérti, hogy első komoly kapcsolatom, szeretnék mindig a pasimmal lenni, napközben, suliban pedig velük lenni, és h nekik könnyű, mert mindig volt valakijük, nem értik a helyzetemet, hogy most nekem mennyire jó.

Nem hiányzik a buli meg a pia, nem érezném magam jól - átértékeltem a dolgokat, más lett fontosabb.

Szóval az egyiknek elmondtam és NEM értette meg.

Mit tegyek? nem akarok a csajokkal összeveszni, a bulit meg erőltetik :(

2008. nov. 14. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidd a barátod is, vagy esetleg felosztod, pénteken buli, szombaton pasi.
2008. nov. 14. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Barátokra az embernek mindig szüksége van. Szerelemre is. Mi a gond? Kompromisszumot szokás ám ilyenkor kötni! Ha két hétvége, barátok, másik kettő pasi. Ez miért nem kivitelezhető? Ha a csajok ezt nem értik meg, akkor nem igazi barátok. A pasid biztosan megérti, sztem neki is szüksége van a haverjaira, amikor csak velük van. És hidd el, nem kell minden létező percet a pasiddal tölteni. Más is legyen az életedben rajta kívül, így kerek.
2008. nov. 14. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:

A pasim is megértené, ha mennék, de ő is haverozik hétköznap, vagy nagyriktán 1-1 hétvége, de akkor tényleg csak ritkán. én meg barátnőzök szívesen, mondtam h este beülni vhova, de nekem már nem okozna örömet, ha elmennénk bulizni, és ivászat lenne, és tudom h erőltetnék azt is.

Nem a bulival van a gond, hanem, hogy tudom h nem érezném magam jól. Nyár végén elmentünk csajbulira, és szó szerint le akartak fogni, és önteni belém a piát, szarul is éreztem magam..

2008. nov. 14. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
a 2. válaszoló vagyok. Ez nagyon nem jó felfogás, hogy te a pasid nélkül nem éreznéd jól magad :( Valahogy próbáld ezt az érzést átfordítani, mert pasik jönnek mennek, de a barátok mindig ott lesznek. Hidd el tudom mit beszélek, próbáld megtartani ezt a barátságot, mert lehet, hogy most jól elvagy a pasiddal, de ha egyszer lelép, akkor tudsz majd valamelyik barátnődhöz fordulni? Meglesznek mégakkor?
2008. nov. 14. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:

ők egyetemről barátnők, előfordultált már, hogy nem tudtam hozzájuk fordulni, pedig akkor még én voltam mindneki lelki szemetese, nem volt pasim

Rajtuk kívül van 1 barátnőm, akit gyerekkorom óta ismerek, csak másik suliba jár. hozzá tudok fordulni.

Róluk viszont tudom, hogy suli után (még 1 év) megszakad a kapcsolat.

De látom ti sem értitek meg, hogy én nem vágyom diszkóba. Felajánlottam nekik, hogy vmelyik este menjünk el meginni vmit, de nekem bulizás (más okoból is) nem megy

2008. nov. 14. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
De ha meg nem vágysz diszkóba, akkor sincs gond szerintem, akkor egyszerűen nem mész. Látszik, hogy a csajokkal nem egy az érdeklődési körötök, és főleg le is írta, hogy egy év múlva úgyis megszakad a kapcsolat, akkor meg teljesen mindegy nem? Legyél határozott, hogy te nem mész, mer nincs kedved és ez meg ez van. Más programban szívesen velük tartasz, ha meg ők akkor már nem hívnak magukkal akkor ennyi volt. Jó ,hogy ott van a másik bnőd, akire bizti számíthatsz.
2008. nov. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!