Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok, vagy a párom? Mit csináljak ebben a helyzetben?
Egyetemre járok, ahol a barátnőim, ha épp rosszban voltak a pasijukkal, mindig velem jöttek bulizni, most viszont nekem lett egy barátom (életem első komoly kapcsolata, és még friss)
A fiúval hétköznap ritkán talizunk, hétvégén szoktunk együtt aludni. A barátnők, meg folyton ezen lovagolnak h mikor megyek velük bulzni - mintha nélkülem nem menne a dolog.
Elmondtam ez egyik csajnak, akiről gondoltam h megérti, hogy első komoly kapcsolatom, szeretnék mindig a pasimmal lenni, napközben, suliban pedig velük lenni, és h nekik könnyű, mert mindig volt valakijük, nem értik a helyzetemet, hogy most nekem mennyire jó.
Nem hiányzik a buli meg a pia, nem érezném magam jól - átértékeltem a dolgokat, más lett fontosabb.
Szóval az egyiknek elmondtam és NEM értette meg.
Mit tegyek? nem akarok a csajokkal összeveszni, a bulit meg erőltetik :(
A pasim is megértené, ha mennék, de ő is haverozik hétköznap, vagy nagyriktán 1-1 hétvége, de akkor tényleg csak ritkán. én meg barátnőzök szívesen, mondtam h este beülni vhova, de nekem már nem okozna örömet, ha elmennénk bulizni, és ivászat lenne, és tudom h erőltetnék azt is.
Nem a bulival van a gond, hanem, hogy tudom h nem érezném magam jól. Nyár végén elmentünk csajbulira, és szó szerint le akartak fogni, és önteni belém a piát, szarul is éreztem magam..
ők egyetemről barátnők, előfordultált már, hogy nem tudtam hozzájuk fordulni, pedig akkor még én voltam mindneki lelki szemetese, nem volt pasim
Rajtuk kívül van 1 barátnőm, akit gyerekkorom óta ismerek, csak másik suliba jár. hozzá tudok fordulni.
Róluk viszont tudom, hogy suli után (még 1 év) megszakad a kapcsolat.
De látom ti sem értitek meg, hogy én nem vágyom diszkóba. Felajánlottam nekik, hogy vmelyik este menjünk el meginni vmit, de nekem bulizás (más okoból is) nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!