Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem unjátok már ezt a sok...

Nem unjátok már ezt a sok gagyi tehetségkutatós műsort?

Figyelt kérdés

X-factor, megasztár, csilliag születik, stb.

Unalmas énekelgetős műsorok. Szerintem halál idegesítő már a sok Freddie Mercury feldolgozás meg hasonló számok.

2010. márc. 2. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Én nagyon szeretem nézni az ilyeneket, főleg az éneklőseket, mert olyan jó hallgatni a sok tehetséges embert.

15 / L

2010. márc. 2. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is unom, főleg az énekelgetős műsorokat.

Csillag születik még normálisabb, mert ott nem csak énekelnek, de táncolás sem érdekel, és több műfaj nem nagyon szerepelt, tehát unom az összeset.

De a magyarnak tetszik ezért csinálják mint állat.

2010. márc. 2. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert nem is nézem őket.
2010. márc. 2. 21:25
 4/12 anonim válasza:
100%
en spec. marhara unom. pedig nemreg meg az amcsi idcsi asszem 9. szeriajat is neztem. de csak az eleje jo mindnek, amig a benak vannak. aki jo az csak ritkan erdekes, mert sok jo van. es akkor mi van, orulok a tehetsegnek, kamatoztassak, es egy ilyen musor valoban segit is a karrerijuk elinditasaban ez mind jo. de nem szanom rajuk az idomet. inkabb ide irok :)
2010. márc. 2. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
én is unom már, de nagyon. át kellene tenni profibb hangvételűre, mondjuk csak saját szerzeményekkel lehet indulni zene kategóriában, hisz egy táncot sem könnyebb kitalálni, mint zenét szerezni. Egyediség lenne a lényeg, hogy alkosson újat, hisz attól, hogy jól el tud énekelni egy Máté Péter (nem leszólásból mondom, ő igenis jó) számot, attól még nem mondanám nagy tehetségnek, hisz ez tanulható elég kitartással. Ha megírta a profin megkomponált számát, mint anno az ABBA (megjegyzem, szinte egy az egyben át lehet ültetni a számaikat fúvószenekarra és rockzenekarra is, vagyis elég igényes kompozíciók), akkor tényleg lehet "csillagnak" nevezni.
2010. márc. 2. 21:41
 6/12 anonim válasza:
Én is nagyon unom, főleg azt,hogy olyan szar időben adják... A valóság show-kat is utáltam...meg a sok sorozatot...Nagyon idegesítő...A reklámok is. Inkább filmeket adnának...
2010. márc. 2. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem nézni ezeket a tehetségkutatókat.

A Castingokon jót lehet nevetni, utána meg tök jól énekelnek (vagy nem).

2010. márc. 3. 01:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Már annyi ilyen lefutott a magyar kereskedelmi csatornákon, hogy szerintem az igényesebb TV-nézőknek az orrán jön ki. Az igazán tehetséges énekeseket az első szériákban sikerült fölfedezni, és akinek voltak ilyen hajlamai, az úgyis elment a castingokra nyolc évaddal ezelőtt. Véleményem szerint nem ártana 10 év szünetet tartani, hogy újra kiforrjon egy tehetséges generáció, és utána lehetne megint igazán színvonalas műsort csinálni.
2010. márc. 3. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem unnám, ha ott valóban tehetséges emberek lennének... De ahol a Király Viktor sztár...na az már régen rossz...
2010. márc. 3. 15:18
 10/12 anonim válasza:
Ez nagyon igaz... az Oláh(cigány)Ibolyával és a Rúzsa Magdival együtt....
2010. márc. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!