Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Otaku vagyok vagy sem?

Otaku vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit megbándatni és csak kiváncsi vagyok ki mit gondol erről XD (Most olvastam FB on, [link] )

409 rész láttam eddig a Narutoból, Összes Fullmetal Alchemisttet (film, sorozat), !Free c. sorozatot is. Attack On Titan, Cowboy bebop, full hellsing, To Love Ru. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe ezeket mind ki is néztem akkor az vagyok? XD

#Otakun
2015. máj. 15. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én elgondolásomban az otaku olyan személy, akit főként maga a szubkultúra, és nem pusztán az animék érdekelnek. Az már kérdés, hogy az otaku szót japánban sértésként használják.
2015. máj. 15. 18:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :D De am ez a legtöbb dologgal így van XD A Swag okat utálják a "normálisak", de ők büszkék magukra, az animések bűzekék magukra de mindenki gyereknek nevezi őket.

Éééés a kockák XD Én is büszke vagyok magamra, de amikor megtudják menyit gépezek mindig tátva marad a szájuk az embereknek XD

Na mind 1, még egyszer köszi a választ :D

2015. máj. 15. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
hát attól függ h mióta animézel, +ha ezeknek a mangáját is elolvasod ak jó úton haladsz xd :D
2015. jún. 23. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még kevés animét láttál ahhoz, hogy ténylegesen otakunak nevezzenek.
2016. jan. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!