Ajánlanátok jó filmeket és sorozatokat? 17/L
nagyon sok féle filmet szeretek, sci-fi, fantasy, kaland, családi, romantikus, dráma, vígjáték, stb..
mik azok a filmek/sorozatok amikre azt mondjártok,h muszáj látnom?
gossip girl, the vampire diaries, how i met your mother, trónok harca nagy kedvenceim.
minden ötletnek örülnék, és mennek a zöld kezek;)
Sorozat: True Detective, Californication (ez már véget ért, de nézd végig), Sherlock
Film: nem tudom miket láttál eddig, de szerintem ezek mind kötelezőek: Star Wars, Gyűrűk ura, Csillagok között, Whiplash, Holtodiglan, A remény rabjai, A tökéletes trükk, Eredet, A keresztapa, és még van egy pár, de most csak legjobbakat írtam
Sorozat:hazug csajok társasága (pretty little liars)
Film:a beavatott, a lázadó, az éhezők viadala, ha maradnék
sorozatok: Sherlock, Supernatural, Misfits, Borgias, Tudors
filmek: A gyűrűk ura és A hobbit filmek, Harry Potter filmek (bár nem hiszem, hogy még nem láttad), Marvel filmek, Marley meg én, Bakancslista, Eredet, Megint 17, A múmia filmek, Agatha Christie könyveinek filmfeldolgozásai, Éhezők Viadala (és folytatásai)
Hirtelen ennyi :) Válogass kedvedre
Sorozat: Sherlock (BBC-s) , Walking dead
Film: Gyűrűk ura, Hobbit, meg amit az előttem való válaszolók írtak :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!