Én utálom a violettát mert folyton mondják na most megyünk shoppingolni nye nye meg olyan mint egy csalamádés liba.
2015. ápr. 25. 20:04
2/13 anonim válasza:
Imádom, mert még soha nem láttam ilyen jó sorit, és, mert még egy dal sem érintet meg még úgy, mint pl. a Ser mejor.
2015. ápr. 26. 10:21
3/13 anonim válasza:
legnagyobb hülyeség...folyton dráma senkinek nem ilyen az élete,és milyen hülyeség hogy Violetta tökéletes,minden pasi imádja. tökéletes az élete,de csak saját magát sajnáltatja, és dráma az egész. még szappanoperának is szar. :/
2015. ápr. 26. 11:40
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. ápr. 26. 12:12
5/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, mert jó a történet, megnevettet, a zenék és a koreográfiák is szuperek. Egyes karakterek az agyamra mennek (pl.: Naty, Maxi) de vannak akiket imádok (pl.: Ludmilla, Gregorio, Ramallo). Van ez így a zenékkel is,pl.: a Supercreativa valami borzalom, de az Underneath it all vagy a Lúz, camera, atacción rendkìvül fülbemászó. Van, hogy a sok LeonvagyDiego nyafogást én is a hátam közepére kívánom néha, de amíg nincs túl sok belőle, addig engem egyáltalán nem zavar, sőt. Szerintem a főszereplő nem dramatizálja túl a dolgokat, hiszen Violetta személyisége eleve így lett kitalálva. Röviden szerintem szuper egy sorozat, de mint minden filmben/sorozatban, ebben is vannak hibák.
2015. ápr. 26. 13:52
6/13 anonim válasza:
Nem vagyok kompetens a válaszadásban, mivel sose láttam egyetlen részt sem (mondjuk 23 éves férfiként, nyilván nem vagyok a törzs célközönség :D).
De sok helyen, főleg boltokban rengeteg Violettás témájú termékkel találkozok és hihetetlenül irritál és taszít az a mesterséges műmosoly, amit a csaj előad, ha a sorozat is ilyen, akkor őszintén örülök, hogy az én gyerekkoromban nem volt még.
2015. ápr. 26. 14:42
7/13 anonim válasza:
En nagyon szeretem.Jok a zenek a koreok a karakterek.
Tinivel azonban a hirtelen jott hirnev hatasara kezd elszaladni a lo.
2015. ápr. 26. 18:27
8/13 anonim válasza:
Előző, hogy érted?
2015. ápr. 26. 19:35
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.;)
Én is szeretem eleinte azt hittem egy unalmas szappanopera, de amikor több részt megnéztem egyre jobban tetszett és most napi szinten nézzem. Vannak benne vicces szereplők(Jade,Gregorio,Olga) szeretem a főszereplőket, de a kedvenceim Jade,Angie,Leon és Violetta.;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!