Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szereti annyi lány a...

Miért szereti annyi lány a Violettát? : O Vagy, egyáltalán mi a jó benne? 15L

Figyelt kérdés
Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, csak érdekelne, hogy miért szeretik annyian ezt a nyálas kis... izét. A Walking Dead, na az sorozat :P

2014. aug. 28. 21:28
1 2
 1/18 anonim válasza:
64%

Mert a lányok általába a romantikus pisze misze dolgokra vannak

rá kattanva. Már akinek van ideje ezekre !

2014. aug. 28. 22:02
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
kérdező,örülök hogy van agyad és értelmes sorozatokat nézel,és a válasz ott van az első kommentelőnél,de engem már felb*sz hogy napi 10 violettás kérdés van amikor eddig nem is tudtam a sorozat létezéséről....
2014. aug. 28. 22:07
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Utálom a violettát...-.-
2014. aug. 28. 23:21
 4/18 anonim válasza:
58%
En is utalom es az az idegesito hogy annyira felkaptak hogy a szarminosegu uzletek televannak violettas ruhakkal es minddn nap min.10 kislanyon latok violettas polot,nadragot,cipot (!!!) ._.
2014. aug. 29. 09:14
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Én nagyon szeretem violettát :D igazábol sztem elég életszerű. És én amugy alapjába véve szeretem az ilyen jellegű disney-s sorozatokat/filmeket. Bár a kedvenc sorozatom a Vámpìrnaplók :$$ ^^ meg a The Originals :$ Tehát nem csak a nyávogos kislányok nézik.
2014. aug. 29. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
kedves 5. ha szerinted a violetta realisztikus akkor had gratuláljak
2014. aug. 29. 22:06
 7/18 violetta 2002 ***** válasza:
67%
én végülis a disney csatornát szeretem.mást nincs is kedvem nézni.amikor hallottam a violettáról,akkor nem is akartam megnézni,mert nem ismertem egy színészt sem belőle,de 6-kor ráértem és elkezdtem nézni és nagyon megszerettem.de nem úgy,hogy violettás táskát,pólót veszek,hanem így a történet tetszettek meg a szereplőket.meg ez direkt ilyen szerelmes sorozat és azokat nagyon szeretem.ja meg a dalok is jók
2014. aug. 29. 23:00
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
hát igen,a kis tinilányoknak elég egy tökéletes sorozathoz az hogy belepakolnak pár szépfiút,egy szép fiatal lányt aki ku.va gazdag mindig,ha meg nem akkor az lesz,mert hát mexikó pont a gazdagságról híres ahogy argentína és brazília is,és szörnyű az hogy a kislányokat azzal hitegetik hogy ezek a helyek valójában is ilyenek,amikor ezekben az országokba a 99,9999% az hatalmas szegénységben él,na lássuk mi kell még a tinilány álomsorozathoz még,eddig voltak szépfiúk,egy fiatal szép lány,aki persze a főhős,de szart se csinál az életbe csak drámázik,voltak még gazdag dél amerikaiak,és most következnek a gonosz nénik akik keresztbe akarnak tenni a főhőscsajnak,de aztán végül győz a szeretet az ének a dráma a fa.szom se tudja még mi a gonosz nénik felett,és az utolsó elem,a kisbaba,le van szarva hogy milyen körülmények között születik és hogy nem illene bele a sorozatba,a kisbaba az kell mert hát azzal is történni fog valami a dráma miatt,de aztán a végén minden jó lesz 300 rész után mindenki boldog és hállelújá itt a vége
2014. aug. 29. 23:19
 9/18 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is az egyik kedvenc sorozatom a The Walking Dead! :D De ennek ellenére a Violettát is szeretem.. Habár sokszor túl nyálas.. :/ Én csak Federico miatt nézem! :)
2014. aug. 30. 10:52
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem inkább a kisebbek szeretik, olyan 10 max. 12 év körüliek. Talán, mert nincs benne semmi rossz, pl. nem hal meg senki... Nem bántja semmi a pici szívüket. Meg en kis koromban, meg úgy veszem észre, hogy a mostani gyerekek is szeretem bele képzelni magam a szereplők bőrébe. Itt ez szuper hisz Violetta szep, es szuper élete van, a világon semmi problémája, (bár valahogy mindig talál valamit ami miatt nyafoghat), viselkedhet akármilyen ribisen, a barátai nem kapnak agybajt tőle.
2014. aug. 31. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!