Miért szereti annyi lány a Violettát? : O Vagy, egyáltalán mi a jó benne? 15L
Kedves 10. Én pédául bőven túl vagyok a 12-őn és ne 1 vagy 2 évre gondolj ezalatt. Azért szeretem nézni mert kikapcsol, akármennyire is tartják mások bugyutának, a zenéi igenis jók, legalábbis annak aki szereti a dallamos pop zenét.
Igen, kellenek bele jóképű srácok is mert nem hiszem hogy nézné bárki is, ha nem lehetne valakinek szurkolni vagy éppen szimpatizálni vele. De ez nagyjából minden hasonló sorozatra igaz, nemcsak a Violettára. Én mellette nézek Vámpírnaplókat, Originalst, Reignt és Gleet is.
Na ez jó kérdés. A válasz szerintem a következő:
Halálra reklámozzák, ezt tolják mindenhol, ez megy a Disney csatornáján. A történet könnyen érthető, akinek tetszik a zene, hamar rákattan. A legtöbb egyszerű 8-15 éves lány meg tudja érteni a főszereplőt, átérzi a történetet. Ez kell a többségnek, nyáladzás, pop zene és közérthető történetek.
Hogy vannak kivételek az természetes, magam is ide tartozom, és egyetértek veled abban hogy a Walking Dead összehasonlíthatatlanul jobb. :D
8. Milyen kisbaba?
10. Nem hal meg senki?
Ezeket honnan szedtétek?
Mi az, hogy nem hal meg senki???? A stúdió tulajdonosa, ahova Violettaek járnak meghal a 3. Évadban
Amúgy meg sztem akik gyűlölködő válaszokat írtak, azok azért irtak, mert meg nem láttak egyetlenegy részt sem belőle. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
En is egyenesen lehánytam volna egy evvel ezelőtt ezt a sorozatot, de megnéztem az egyik barátnőmmel egy részt és nem tudtam többe utalni. Sőt, mára igaz VIOLETTAFAN lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!