Szereted a Disney Channel-t?
Hát szeretem de a meséket nem szeretem egyiket se.
De engem nagyon idegesítenek a beleröhögős sorozataik,(de azért nézem XD),de egyáltalán nem vicces egyik sorozatjuk sem.
Úgy érted, a vígjátékok? :D
Ja, amikor ott megy a gép röhögés... Tényleg nem szoktak viccesek lenni, esteleg 1-2 rész van, ami poénos.
Előző válaszoló. Még utálom a H20-t mert mindig ismétlik,akkor utálom a Phineas and Ferb-ot,kifelejtettem a Barátaim Tigri És Micimackót.
12/F xDDDD :D
HÖHEHEHEHEHE
Disney egy hatalmas arc volt... Egy zseni, egy brilliáns elme... de forogna a sírjában ha látná, mihez adták a nevét...
egyetlen pozitívuma van: a sok 13 éves tini p.csa ezt nézi, és addig se vannak útban a városban...
A sorozatok többsége szánalmas, tele műrockerekkel, és mosógép zúgással...
egyszer kapcsoltam rá, a következő gyönyörű mondatokat hallottam:"-a zene történetének egyik legnagyobb alakja lépkedett ezen a padlón - Lady Gaga?"
és ott volt az a pillanat, mikor legurultam az ágyról és könnyesre röhögtem magam...
Én zenét szoktam hallgatni nem ezt höhehehe
De... nah... mindegy... Van vélemény....két féle is létezik... az enyém, meg a helytelen... Pacsiii...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!