Szereted a Disney Channel-t?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 15:47
11/26 anonim válasza:
beszüntették...pedig jóakot röhögtem hannah-án
12/26 anonim válasza:
Nem szeretem, bár a legtöbb lány osztálytársam imádja. Valószínűleg sosem értem meg, hogy miért. 14/L
13/26 anonim válasza:
Nem.Egyszerűen egy nagy sz@r.Régebben sokkal jobb volt a Jetix meg a a Fox Kids.14/f
14/26 anonim válasza:
nagy szar. és tényleg jobb volt a jetix meg a fox kids.. még emlékszem.. sokkal jobb mesék voltak.. pl. andy a vagány, louie élete, kölykök a 402-es tanteremből, witch és még sorolhatnám.. most meg kéthavonta leadnak egy régi disney mesét.. ennyi az értelmes dolog rajta.
15/26 anonim válasza:
énis 13/L vagyok,én bírom :D a deszkás srácok a legjobbak meg a zack and cody meg a phineas and ferb,a többi sem olyan rossz :D
16/26 anonim válasza:
Én szeretem
sok idióta mese megy rajta
:D
15/L
17/26 anonim válasza:
én is szeretem de az ilyen finiász és förb nem tom h kell írno sorry az elég szánalams meg a többi mese is
18/26 anonim válasza:
(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)
19/26 anonim válasza:
A "Finiász és Förb"-öt "Phineas és Ferb"-nek kell írni.
Amúgy én a The Suite Life Of Zack and Cody-t (Zack és Cody életét) szeretem nézni, meg még talán a Wizards Of Waverly Place (Varázslók a Waverly helyről) is megtekinthető számomra, de a többi egy rakás sz*rság. Tényleg jobb volt régen... Az Andy, a vagányt imádtam, annak ellenére, hogy lány vagyok. :) A Louie életét is szerettem nézni.
12/L
20/26 anonim válasza:
Ja, meg persze a Zeke és Luther sem rossz!
(Előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!