Testvérek c. sorozat, Universal Channel, szereted?
Figyelt kérdés
Te szereted a Testvérek c. sorozatot az Universal Channel-en. Ha igen mond el miért és azt is hogy miért nem.Ha igen akkor a kedvenc pillanatodat is írd le belőle. Illetve a csatornáról is ha lehet kérek szépen véleményeket. Köszönöm szépen . :) L/182010. nov. 20. 11:30
1/3 anonim válasza:
A csatorna nekem nem jön be, nincs rajta olyan sorozat ami tetszene. Anyám nézi a testvéreket és ha nincs jobb dolgom belenézek. Kedvencem a (nemtudomaneveket) az egyik fiútesó akinek nemrég született gyereke :D Amúgy ha mondjuk más csatornán lenne más időpontban akkor lehet hogy sűrűbben nézném mert nem rossz. :D
2/3 anonim válasza:
én most végeztem az ötödik és egyben záró évaddal. imádtam a sorozatot, kb az első évad felétől konkrétan függő lettem. szinte minden rész alatt szakadtam a röhögéstől itthon,pörgős volt, de sokszor megesett hogy annyira megható volt egy jelenet, hogy megkönnyeztem vagy el is pityeredtem... nagyon sajnálom hogy vége van és remélem lesznek még ennyire színvonalas sorozatok, ha valaki ajánlana hasonlót az nagyon szupi lenne.
3/3 anonim válasza:
mivel még friss az élmény, a záró rész utolsó kockáit emelném ki, mint legjobb pillanat. az legeslegeslegutolsó mondata a sorozatnak pedig egy idézet volt "it is never to late to be what you might have been" zseniális sorozat az emberi jellemekről, hibákról és esendőségről. tényleg csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!