Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok a vv7 nyerteséhez?...

Mit szóltok a vv7 nyerteséhez? Én örülök neki:]

Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 21:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na, megjelent a sok kántáló ál-értelmiségi. Hány könyvet olvastatok el mostanában? De nem Ken Folleth vagy Vivian Fable-szerű ponyvára gondolok.

Attól még senki nem lett kulturáltabb, mert sietve bepötyögte egy ilyen kérdésnél, hogy "mi ez".

Annyira szánalmas, amikor így próbálnak kompenzálni az egyszerűbb lelkek. :)

Én néztem néha, vizsgaidőszakban is ment, hogy legyen valami vicces háttérzaj, és örülök neki, hogy nem egy beteg, perverz ember nyert ismét.

2015. márc. 2. 14:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Meg amikor még háromszor beírja egy ilyen kérdés alá, hogy nem érdekli, de azért megnézi a választ. :D
2015. márc. 2. 14:48
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó 4 válaszoló köszönöm:) hála hogy nem csak azok vannak itt akik olyan kulturált embernek képzelik magukat mert ők nem néznek egy ilyen műsort...én sem értem miért nézi meg a válaszokat ha ő annyira mondja, hogy nem érdekli őt:DD><
2015. márc. 2. 16:41
 24/25 anonim ***** válasza:
2015. márc. 2. 23:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Örültem nagyon, neki szurkoltam. Az lett volna az ország szégyene (megint) ha a fitymacsattogtató, nőalázó, kretén Aurelio utánzat nyer. Minden szava, mondata, mozdulata Aurelio volt, azt hitte, ha az elmebeteg nyert, amjd ő is fog. Azt sem tudta Aurelo vagy inkább Crsitofel legyen, így inkább összegyúrta, és ez lett az ő új "karaktere". Hát ezzel sem sikerült neki nyerni, hál istennek. Szerintem a nője kirúgása élő műsorban, meg a Pöcök volt a veszte, ha ezt nem teszi, éppen hogy csak, de megnyerte volna (sajnos). De örüljünk hogy nem így lett, és igaz hogy Robin csendes volt, de attól hogy valaki nem aljasodik le napi szinten, nem fetreng részegen, és őszinte, korrektük játszik, még nem tuja! Nagyon sok boldogságot kívánok Robinnak az életben, megérdemli!
2015. márc. 6. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!