Mit szóltok a vv7 nyerteséhez? Én örülök neki:]
Imádom mikor a sok idióta elkezdi magát verni a VV-s kérdéseknél, hogy ő mekkora király, mert nem nézi meg mennyi hülye van benne bla bla bla
Mert ugye ez sokkal értelmesebb tevékenység másokat fikázni.
Nem is értem minek írja be, hogy nem nézte, ha nem azért, hogy játssza az eszét?
Egyébként a Robin gyerek szerintem is elég normális volt, nem volt vele semmi baj.
mi egyetemen kommunikáció média szakon az egyik tárgyból kaptuk házinak, hogy nézzünk pár vv részt. nem örültem neki, sose néztem, cikinek tartottam, de az lett belőle, hogy végigizgultam. :D nagyon vicces volt szerintem, igazi majom műsor, de szórakoztató. :D esküdni mertem volna, hogy dennis nyer, de robinnak szurkoltam. dennist is bírtam amúgy. igen, buta meg magamutogató, de vicces volt. robin meg egy igazi jó gyerek, nem volt harsány, de én az életben is az ilyen srácokat bírom. szerintem ő fogja tudni a legértelmesebben hasznosítani a nyereményt. dennis az igazi vv-s arc volt, de szerintem ő a pénz felét elbulizta volna, a beköltözésnél is full be volt állva. meg szerintem így is fog valami média szereplés kapni. robin meg cuki, okos(abb), aranyos, és szerény volt, meg még jól is néz ki. :D szóval örülök.
aki meg csak annyit tud ide kommentelni, hogy a vv szar, nyomorék aki nézi, nem is tudtam hogy volt 7. széria, az minek jön ide? senkit nem érdekel...
szerintem papírforma volt.
dennis már az elején elszúrta a nőkidobással és az auériló utánzással.
ha ez a kettő nincs,akkor megnyerte volna,mert nem kompromittálta magát,következetes volt,és műsort is csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!