Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A valóvilágban csak szerintem...

A valóvilágban csak szerintem hülyeség, hogy a vécében is van kamera?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy a villalakók még vécézni se tudnak nyugodtan... meg a lányok is hogy cserélnek így tampont/betétet?

2015. febr. 23. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
hát úgy kicselezhető lenne a rendszer. Itt pont az - lenne - a lényeg, hogy a lakók minden mozdulatát látod.
2015. febr. 23. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
csak szerinted hülyeség,most gondolj már bele ha ott nem lenne kamera mindenki oda vonulna el
2015. febr. 23. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem az a szerkesztők kedvenc elfoglaltsága, hogy kukkolják őket a WC-n, mert arra ki kíváncsi, fúj? azért van kamera, hogy ha véletlen ketten mennek be (mondjuk smárolni), akkor tudják venni. egyébként van egy csomó kamera, de csak kettő képét tudják egyszerre rögzíteni, váltogatnak a kamerák közt, szerintem ha valaki egyedül megy wc-re, azt nem is veszik
2015. febr. 23. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak azt közvetítik ha nem rendeltetésszerűen használjá a wc-t! Ezt már elmondták számtalanszor.
2015. febr. 26. 03:37
 5/5 anonim válasza:
A harmadik válaszolónak üzenném, hogy nem csak 2 kamerával tudnak egyszerre rögzíteni, mert egyszerre rögzítenek mindent minden kamerával, mert ugyanis ha nézel youtube-on a "Blikk" álltal feltett felvételeket a valóvilágról, ott láthatod, hogy egyszerre rögzít az összes kamera! :)
2015. febr. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!