A magyarok nagy része miért hiszi el, hogy a Valóvilágban meg hasonló műsorokkban történő dolgok igazak?
Erre komoly választ akarsz? Akik ezeket nézik, azokkal nem tartom a kapcsolatot. Sajnálatos módon az IQ szintjük nem elegendő ahhoz hogy elfogadják hogy az egész egy show...
Különben meg szerintem a magyarok nagy része nem is néz ilyen műsorokat, mert tudja hogy manipulálják az egészet. Hasonlóan a tehetségkutatós műsorokhoz is, ott is azt hiszik sokan hogy az Ő szavazatuk fontos, de csak addig amíg úgy áll a szavazás ahogy a készítők akarják. Ha valami nem stimmel megváltoztatják és kész...
Drágaságaim!
Szerintetek hogy lehetne megirni több mint 100 napi történetet?
Akkor az éjszakai streamek hova tartoznak akkor papir kéne a kezükbe hogy olvassák?
Eddig öszesen majdnem 100 lakó volt hát akkor már kitálaltak volna ha megjátszák.
Külömben is ha valaki nem akarná folytatni az állitólagos szerepét ?
Ez mind valós dolog csak az a baj hogy ti nem hiszitek el.
Nem is szeretnék veletek vitatkozni.
Hát ha te így szeretnél élni, ez olyan mintha zt mondanám hogy senki sem nem járt az ürben, marson, holdon csak kamu fotók vannak.
Nem bírnak annyi szöveget kitalálni, vagy csak ezt a szöveget belövik az agyukba. Az éjszakai közvetitések akkor hogy vannak, súgják a fülükbe.???
Evvel magadat minősitetted.
30%-osnak: https://www.youtube.com/watch?v=fAj_aoJyHuo
https://www.youtube.com/watch?v=NJCUJVQe3E8
Régebben tucatjával voltak fent még ilyen videók, csak ezek szerint már sikerült töröltetni őket az RTL-nek :D
Igen azért forgatták újra mert mikor mentek Gigiék abba a szállodában akkor avval hirdetniük is kellett a szállodát mert azok ezért cserébe adták a hotelt.
Ha neked is volna egy hotelod nem hiszem hogy nem szeretnéd azt hogy minden tökéletes legyen.
Úgyhogy nincs bizonyítékod ! :)
Természetesen!
Hiszen eldöntötte azt a bábut és azért.
Vagy az is előfordulhat hogy ő akart még egyszer bemenni mert a második részben pár mondattal többet mondott.
Még valami videó esetleg ? :)
Én szeretem a valóságshowkat, magyar vagyok és tisztában vagyok azzal hogy előre megvan írva az egész.
Igaza van a kérdés kiírójának, sajnos kevesen vannak akik tisztában vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!