Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit tegyek? DigiTV-vel kapcsol...

Mit tegyek? DigiTV-vel kapcsolatos Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Január 29-én, pénteken megrendeltük a műholdas DigiTv-t, aztán 31-én vasárnap felhívtak, hogy hétfőn hozzák. Mondtuk, hogy a hétfői és keddi időpont nekünk nem jó. Azt mondták, hogy akkor majd szerdán 9-kor hozzák.

De nem hozták. Szerdától naponta hívtuk őket mobilon, nem vették fel.Aztán most hétfőn felhívtuk őket, és azt mondták, hogy valaki kitörölt minket a rendszerből,azt hitték, hogy már be van kötve.Mondták, hogy hozzák 10-én 14 órakor, mondtuk hogy jó, ez az időpont nekünk is jó lesz. Nem hozták. Felhívtak minket tegnap, mondták, hogy akkor csütörtökön (azaz ma) 3 órára hozzák megint nem hozták.

Szerintetek mit csináljak, visszamondjam, és maradjak a UPC-nél, vagy inkább várjam meg míg kihozzák?

2010. febr. 11. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit csinálj, de a UPC-nél ne maradj én azt ajánlom. Én is Digis vagyok, meg vagyok velük elégedve.
2010. febr. 11. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem nagyon bosszantana a dolog, és már csak azért sem váltanák. Maradj a réginél, én ezt tenném.
2010. febr. 11. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de képzeljétek el, tegnap este fél hatkor jöttek, és a sötétben megcsinálták.
2010. febr. 12. 06:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, az előbbi válaszban nem jót írtam, nem tegnap hozták, hanem csütörtökön.

Remélem,érthető voltam.

2010. febr. 14. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!