Az emberek tulajdonképpen mit esznek ezen a Való Világ című műsoron?
Oké, ha nem tetszik, ne nézzem, stb stb. Nem nézem, de a csapból is ez folyik, és őszintén szólva tényleg nem értem, miért van erre ekkora igény, hogy már a 7. VV-t rendezik.
Mert tulajdonképpen objektívan nézve mi az egész?
Buta bunkó embereket, akik még életükben nem dolgoztak normális pozícióban, összezárnak egy luxusházba, majd megrendezett, betanult szöveget nyomnak, amíg véget nem ér a műsor. Ráadásul az egésznek köze sincs a való élethez, egy fikarcnyit sem. Főműsor időben viselkednek úgy, mint valami műveletlen naplopók az egész ország előtt, üvöltöznek néha mint a Mónika showban, és sok ilyen "VV-sztár" ugyanolyan buta az átlag mindennapokban mint a villában.
Nem szólom le azokat, akik ezt a szennyet nézik, engem csak az érdekel, hogy vajon mi késztet arra egyeseket, hogy szinte fanatikus módon végignézzenek minden egyes részt belőle, ezen csámcsogjanak akár órákat is egy nap, stb?
Jó persze, oké, én is most erről beszélek, de én nem a műsorra vagyok kíváncsi, hanem az emberek véleményére.
Ti mit gondoltok? Miért nézi valaki ezt?
Nektek mi az egyéni véleményetek erről a műsorról?
És akkor azt mondják hogy a Való világ c. müsor agybutítás és megvadulunk tőle.
Hát a kedves utolsó szavait idézve nem is tudom mit gondoljak
Idézem:'Már elmondtam, miért gond szerintem, te gyökér.'
Nem bántottam legyökérekez, nem illettem csúnya szóval, nem bántottam mégis ilyet csinál.
Hát kedves utolsó én a te helyedben nagyon elgondolkoznék magamon, szégyelheted magad hogy ezt csinálod ártatlan emberekkel.
Ismét le idiótázol ok nélkül.
Szép kis társadalom ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!