Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az emberek tulajdonképpen mit...

Az emberek tulajdonképpen mit esznek ezen a Való Világ című műsoron?

Figyelt kérdés

Oké, ha nem tetszik, ne nézzem, stb stb. Nem nézem, de a csapból is ez folyik, és őszintén szólva tényleg nem értem, miért van erre ekkora igény, hogy már a 7. VV-t rendezik.

Mert tulajdonképpen objektívan nézve mi az egész?

Buta bunkó embereket, akik még életükben nem dolgoztak normális pozícióban, összezárnak egy luxusházba, majd megrendezett, betanult szöveget nyomnak, amíg véget nem ér a műsor. Ráadásul az egésznek köze sincs a való élethez, egy fikarcnyit sem. Főműsor időben viselkednek úgy, mint valami műveletlen naplopók az egész ország előtt, üvöltöznek néha mint a Mónika showban, és sok ilyen "VV-sztár" ugyanolyan buta az átlag mindennapokban mint a villában.

Nem szólom le azokat, akik ezt a szennyet nézik, engem csak az érdekel, hogy vajon mi késztet arra egyeseket, hogy szinte fanatikus módon végignézzenek minden egyes részt belőle, ezen csámcsogjanak akár órákat is egy nap, stb?

Jó persze, oké, én is most erről beszélek, de én nem a műsorra vagyok kíváncsi, hanem az emberek véleményére.

Ti mit gondoltok? Miért nézi valaki ezt?

Nektek mi az egyéni véleményetek erről a műsorról?

2015. jan. 29. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Figyeljetek!

ha nézitek akkor azért nézitek mert szeretitek

Ha meg nem szeretitek ne nézzétek, nem megy mindegyik adón 0-24 ben, csak az Rtl 2 őn 22-23 ig.

Ennyi ! :)

2015. febr. 5. 08:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Én nem nézem, de attól még zavar egy újabb lépcsőfok ennek az országnak a szellemi leépítésében.
2015. febr. 5. 16:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés de hogy zavar ha nem is nézed ? :)
2015. febr. 5. 18:08
 14/23 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy láttam már belőle részleteket, szóval tudom, mi megy, és rohadtul nem tartom jónak. Ettől még nem nézem rendszeresen, tehát mielőtt elkezdenél okoskodni, nincs ellentmondás.

De egyébként sem komolyan kérdezted, csak próbálsz mindenáron trollkodni, szóval nyasgem!

2015. febr. 5. 18:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Ja és IDÉZEM:

"Én nem nézem, de attól még zavar egy újabb lépcsőfok ennek az országnak a szellemi leépítésében."

Szóval akkor Magyar o. szégyeníti le?

Akkor majdnem mindegyik ország ezt csinálja magával mert csinálnak egy valóság show-t ?

Amúgy én nem vagyok Magyarországi hanem délvidéki (vajdaság) és ez szerintem nem szégyen az országotok számára.

Itt is vannak Szerbiában ilyen valóságshow félék.

És én külön köszönöm az Rtlnek hogy megcsinálta immáron a VV7- et.

Köszönöm ! :)

2015. febr. 5. 22:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Szellemi leépítésről beszéltem, nem leszégyenítésről. És igen, a kereskedelmi televíziózás mindenhol ezt csinálja.
2015. febr. 5. 22:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Na de most vallottad be hogy mindenhol ezt csinálják.

Akkor meg mit vitatkozz, máshol is van nem csak Magyar országon, naponta csak 1 órát.

Ha nem tetszik ne nézd ! :)

2015. febr. 6. 08:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam soha, hogy csak itt megy ez.
2015. febr. 6. 14:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor mi a gond?

Minden országban megy mert van nézettség.

Mindenki azt néz amihez kedve van.

Nem ? :)

2015. febr. 7. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Már elmondtam, miért gond szerintem, te gyökér. Ha még mindig nem fogod fel, akkor a műsor rajtad már megtette a hatását. Kérdezhetném, hogy hülye vagy, vagy csak troll, de felesleges, mivel a kettő általában együtt jár.
2015. febr. 7. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!