Smart Tv-n egy ilyen adapterre kötött merevlemezzel tudok filmet rögzíteni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy Lg smart tv-m és szeretném műsorokat rögzíteni, van benne ilyen funkció ccak usb winchester kellene hozzá, sima winchesterem van itthon, ha veszek egy ilyen adaptert és hozzákötöm a tv-hez ezt érzékelni fogja és működni fog a tv-vel?
Az átalakító:
2015. jan. 19. 22:17
1/4 anonim válasza:
Érzékelni fogja, viszont nekem is LG Smart TV-m van, de nem tudok róla, hogy rendelkezne ilyen funkcióval.
Van műsorfelvevő, de ahhoz külön készülék is kell, nem elég csak rádugni a HDD-t a tv-re.
2/4 anonim válasza:
Még a tv-vel törölni se lehet, ugyanis a tv-n az USB port csak bemenetként használható.
3/4 A kérdező kommentje:
Én be tudom állítani a rögzítést egy adott műsornál, írja is hogy mennyi idő van hátra addig csak amikor indulna a felvétel érzékeli hogy nincs usb winchester hozzá:/
2015. jan. 19. 22:23
4/4 anonim válasza:
Háát nem tudom...én még nem próbáltam, de majd egyszer kipróbálom. Egyébként hagyományos winchestert tok nélkül nem érdemes csak úgy szabadon tárolni a tv mellett. Erre valók a külső HDD-k, vagy a HDD tokok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!