Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 12 gb-os ps3-at külső merevlem...

12 gb-os ps3-at külső merevlemezzel bővítem arra képes leszek felmásolni a játékokat?

Figyelt kérdés

2014. márc. 19. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha letöltött játékra gondolsz akkor nem mivel 12gb-s ps3ak superslimek...

Arra is van megoldás deeee

Cobra ode-nak hívják a megoldást...az viszont 30ezerforint és nem lehet a gépeden az szoftver 4.55 vagy annál magasabb szoftver (idk van e már magasabb v nincs)

-----------------

Ha arra gondolsz, hogy lemezről felmásolni gépre az sem lehetséges, max x-gb ot szokott telepíteni egy játék

2014. márc. 20. 13:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Én semmi illegalitásra nem gondoltam csupán arra hogy minek vegyek egy 500 gigás ps-t ha van egy felesleges külső merevlemezem amit ha be tudok fogni meg spórolok 17k forintot kb
2014. márc. 26. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen azért, mert 12gb-ból te megkapsz 9gb-ot és a legtöbb játék igényel, hogy telepíts fel átlagban legalább 1-2 gb-ot...

Vegyünk egy példát:

Gta V-t akarod feltenni rá... Sikeresen fel tudod tenni az alapjátékot ami kapásból elfoglal 8gb-ot...Ezen kívül te multizni is akarsz DE ahhoz a játékot frissíteni kell a patchek olyan 2gb-ot foglalnak.. HOPPÁ

Nem tudod feltenni, mert kevés a hely...

Nah ezért kell 500gb-osat venni...

2014. márc. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!