Szerintetek lehetséges ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Az egyik unokatesóm szeretne TV- nél showműsorokba dolgozni, közönségbe beülni, vagy valami hasonló... de még csak most lesz 15 éves. A nagynénémék kifejezetten ellenzik, és én is. Szerintetek ennyi idősen lenne bármi esélye is? Olyanok válaszát várom főként, akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Mennyi idősnek kell lennie, hogy esélye legyen egyáltalán?
21/L
2010. febr. 7. 01:30
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem közösnégként simán szerepelhet( pl rtl club a széfre biztos beengednék) Joshi barathra én személy szerint nem engedném be. Dolgozni még túl fiatal, ha idősebb lesz, jelentkezhet a tv2 akadémiára, és ha szerencsés, akkor állást is kaphat :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem ehhez még túl fiatal.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!