Ennyi idősen meg lehet tanulni gitározni?
Most vagyok 19,meg lehet még ennyi idősen tanulni?Semmilyen zenei előképzettségem nincs,kottá olvasni nem tudok :(
Gondolom érdemesebb lenne tanárhoz járnom...
Persze, hogy el lehet kezdeni!
Elő egy klasszikus gitárral, nyomás egy tanárhoz! Ha tetszik, megy, és akarod folytatni, akkor beszerezhetsz egy elektromosat is. A tanárnak meg az is dolga, hogy szolfézs órát tartson Neked, de ha nem is tart kottát olvasni megtanít.
Látod csak a pénz hiánya állíthat meg :D
Szia.Én 17 vagyok,4hónapja kezdtem el, ugyan ennyi tudással mint te. 3 hét után kitűnően tudtam a kottát.Egyszerű hidd el.Most 4 hónap után, ott tartok,hogy ha találok kottát a kedvenceimről, csak gyakorlás kérdése és le tudom játszani.Ha van ritmusérzéked, kézügyességed, hajrá!
Érdemesebb tanárhoz járni, mint autodidakta módon, mert sokkal hamarabb elsajátíthatod, és több mindent megtanulhatsz, ráadásul pontosabban!
Én 25 vagyok és most kezdtem el 2 hete, már most érzem hogy egész jól haladok, pedig én netről tanulom, nem tanárnál. Én is a nulláról kezdtem...
Persze tanárnál gyorsabban megy a dolog, meg gondolom könnyebb is úgy.
2000 Ft nála.
Elég jó ár, én 3000-ért járok.
Amúgy az ő elérhetőségeinél nyugodtan kérdezz tanár után,ha klasszikuson kezdesz, biztos ismer párat aki jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!