Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hová tudnék menni ennyi idősen?

Hová tudnék menni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

nagyon szeretek táncolni, és kellene valami hely, ahol nem csak a monoton diszkózenék vannak hanem olyasmik mint a Házibuliban... hasonló korú lányok és fiúk (14-18).. nem vagyok egy ilyen páva csaj, teljesen normális vagyok, szeretnék egy helyet ahova mehetek táncolni, ismerkedni korombeliekkel... és ahol nincsenek ilyen pávák, és nincs ilyn:

[link]

vagy teljesen kihaltak már az ilyen normális tinidiszkók ?

(Budapest)

14/L

2011. aug. 21. 23:47
 1/9 A kérdező kommentje:

amúgy a Házibuli egy francia régi film..

és olyasmi zenékre, meg hangulatú bulikra gondolok

2011. aug. 21. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
hát én 17 éves vok és sokszor rendezek házibulit és normál emberek szoktak eljonni nyugodtan benészhetsz privátba irj a bővebb infoért
2011. aug. 21. 23:49
 3/9 anonim válasza:
sajnos már nincsenek normális szórakozóhelyek. nekem is ez a gondom. ezért hamis személyivel járok a moriba ami 10000x jobb:))
2011. aug. 21. 23:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha győrig is jönnél egy ilyen partiért... :D
2011. aug. 21. 23:50
 5/9 Solarian ***** válasza:

Én azt rég feladtam, a közkedvelt mosógép frekvenciától hányok. Van egy baráti kör azokkal csinálunk bulit itt ott megyünk moziba satöbbi. Sztem ilyet keress. Hasonló zenei ízléssel.

Nekem spec a házibuli zenéi nem jönnek be, és a kemény zenét szeretem. \m/

2011. aug. 21. 23:57
 6/9 A kérdező kommentje:

tényleg egy visszafogottabb lány vagyok csak úgy szeretem ha a suliban meg táborokban diszkó van mert ott ugye normális arcok vannak, korombeliek és normális zenék.. mert idősebben mehetnék ide-oda de oda azok járnak

1. akik meg akarják kúratni magukat

2. akik kúrni akarnak

én meg csak táncolni akarok és jól érezni magam!!! ha meg egyedül odamennék és táncolnék valószínű rengeteg kiéhezett jönne oda...

amúgy idősebbnek nézek ki a koromnál.

2011. aug. 21. 23:57
 7/9 A kérdező kommentje:

hát nekem a házibuli zenéi valamennyire bejönnek, ha lenne mennék de személy szerint jobban örülnék egy helynek ahol joan jett, GNR, KISS, ACDC megy...

meg én a kubai zenét is szeretem..szóval egy olyan hely is jó lenne

2011. aug. 21. 23:59
 8/9 anonim válasza:
a suli diszkó az neked való.
2011. aug. 21. 23:59
 9/9 A kérdező kommentje:
igen, de az évente van csak
2011. aug. 22. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!