Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan tudnék bekerülni? Van...

Hogyan tudnék bekerülni? Van esélyem?

Figyelt kérdés
Nos,12 éves lány vagyok és szeretnék színésznő lenni a Disney-nél például sorozatokban.Nyár elején Németországba költözünk de én onnan el szeretnék költözni Los Angeles-be.A tanárok szerint azért nem lehet középfokú nyelvvizsgám mert azt csak 14 éves kortól lehet tenni,viszont megvan hozzá a kellő nyelvtudás.Színészetre soha nem jártam de mások szerint nagyon jó mozgásom van mert táncolok.Szerintetek van esélyem?És hogyan tudnék bekerülni? Értelmes,hasznos válaszolóknak megy a zöld :)
2014. dec. 13. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog tetszeni a válaszom..

Először is Los Angeles-be nem lehet csak úgy kiköltözni. Zöld kártya kell hozzá, amit vagy nyersz a lottón, vagy hozzámész egy amerikai palihoz(de természetesen ezt próbálják kiszűrni).

Másodszor is a középfokú nyelvvizsga semmit nem ér. Amerikában él 300 millió ember aki anyanyelvi szinten beszéli az angolt, baromira nem fog ott senkit érdekelni hogy közép- vagy felsőfokúd van vagy semmilyen papírod sincs.

Harmadszor: ha megnézed a Disney-színészek adatlapjait mind Amerikában születtek(és majdnem mind Kaliforniában), a szüleik pedig kisgyerekkoruktól kezdve vitték őket forgatásokra/válogatásokra.

Szerintem próbálkozz a színészkedéssel Németországban, ha szerencséd van onnan ki tudsz ugrani. De gondolj bele, hány millióan szeretnék még ezt. LA-be özönlenek a színészpalánták, 100-ból ha 1 befut azzal sokat mondtam.

2014. dec. 13. 09:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igazad van.De szerinted Németországban csinálnak hasonló témájú sorozatokat? Olyanokat mint a Disney-en?
2014. dec. 13. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Persze, Németországban rengeteg féle film/sorozat készül, és ha ott sikereket tudsz elérni akkor könnyebb lesz kimenni Amerikába.
2014. dec. 13. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!