Így van esélyem bekerülni az orvosira?
Figyelt kérdés
Tavaly: Irodalom 4, Nyelvtan 5, Történelem 3, Matematika 4, Német 4, Biológia (Ezt viszem tovább) 4, Biológia fakultáció 3, Kémia fakultáció 3.
Ebben az évben eddig: Irodalom 4, Nyelvtan 4,Történelem 3, Matematika 4, Német 5, Biológia (amit tovább viszek) 4, Biológia fakultáció 3, Kémia fakultáció 5.
Így van esélyem ha most össze szedem magam és tanulok gőzerővel?
2014. dec. 8. 07:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem, aki orvosira megy, annak borzasztóan szorgalmasnak kell lennie. Hiszen, ha orvos vagy, hatalmas felelősség van rajtad, és ott fontos, hogy tényleg tanuljon az ember, és nem csak a jegy miatt, hanem, mert emberek életét befolyásolja, hogy ő mennyit tanult. Miért szeretnél orvos lenni? A helyedben én másik pályán gondolkodnék ilyen közepes jegyekkel.....
2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem igazán közepes...
Meghalt a nevelő apám és papám is... És rájöttem, hogy olyan akarok lenni aki segít az embereken... :/
2014. dec. 8. 11:30
3/3 anonim válasza:
Ha rendesen felkészülsz az érettségire, akkor lehet esélyed. De nagyon össze kell hozzá szedned magad, mert ilyen jegyekkel szerintem a sima pontszámítós módszer nem nagyon jön szóba, csak a duplázós. Ahhoz meg baromira jól meg kell írni a két emeltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!