Van esélyem a TV2-n induló THE VOICE c. show műsorba bekerülni? (LINK)
Jelentkeztem idén az x faktorba ahol a második forduló után kisetem...De egyszerűen imádok énekelni! Ez az életem, a szerelmem.:) Viszont hogy az x-be nem hívtak vissza annyira elment az a maradék önbizalmam is...Félek hogy megint kudarc lesz. Szerintetek ezzel a hanggal mennyi esélyem van? Ha mondjuk egy ilyen :
http://www.youtube.com/watch?v=ENZvtf6Ju0Q
vagy egy ilyen:
http://www.youtube.com/watch?v=Nc_7uSvOkNU
lenne az ellenfelem
Szerintetek megéri kitennem magam megint ennek az egésznek vagy inkább hagyjam az énekesi pályát?
(azért nem alapra megy,hogy jobban halljátok a hangom)
De most őszintén, mi a fenét akarsz ezzel elérni?:) Tömeg-énekesnő akarsz lenni akit elfognak felejteni ha jön egy újabb friss husi? Ha igen akkor hajrá, jelentkezz csak. De utána ne sírjon a szád, ha olyanokat kell megtenned amiket nem akarsz. Bár az ilyeneknek gyorsan átmossák az agyát. De azért nehogy azt hidd, hogy csak úgy felfognak futtatni, keresel egy rahedli pénzt, bulizol orrba-szájba és éled a mézes-mázos életedet. Szép is lenne, ha így menne.
Deee jelentkezz nyugodtan, a hangod meglenne hozzá. Talán.
Sajnálom, de nem!
Mesterkélt hangok ezek...
Most nézem nem jó már a link.
Hogy értetted hogy mesterkélt?
ne haragudj, kérdező, de annyira idiótán viselkeds meg írogatsz. egyrészt meg se lehet hallgatni a dalodat, másrészt nem gondolod komolyan, ugye, hogy belinkelsz egy amcsi vagy brit versenyzőt és ahhoz hasonlítva próbálod megértetni velünk, hogy mennyire vagy jó ?!
ha komolyan gondolod az éneklést, gondolom, van egy bő repertoárod. kirakhatod az összes általad ismert dalt vhova és azok alapján már tudnuk véleményt alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!