Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem húz fel titeket hogy...

Presy kérdése:

Nem húz fel titeket hogy bekapcsoljátok a tévét és semmi értelmes nincs benne?

Figyelt kérdés
Fizetem azt a vacak tv csomagot a legolcsóbbat de semmi nincs benne hazaérek munka után néznék valami értelmes műsort. Jóbban rosszban , Éjjel nappal Budapest és egyébb idióta műsorok , érzem hogy zsibbad az agyam ha ezt nézem és ezért nem nézek tévét. Lesz még valaha értelmes magyar csatornák vagy kössem ki a francba.

2014. dec. 8. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Kössed ki a francba. Nálam már vagy 3 éve nincs adás, de egy percig nem hiányzott. Amit muszáj látni, az meg fent van a neten.
2014. dec. 8. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnos az alapcsatornák ilyenek. Jobb, ha váltasz valami nagyobb csomagra, vagy kikötteted. A mindig tv sem jó, ami elvileg ugye ingyenes, mert azt meg csak külső antennáról lehet nézni, azt is csak akkor, ha a szerelő által beállított pózban áll, és ha nem akarsz elköltözni még a másik szobába se(tapasztalat). Vettem hozzá beltéri antennát, de semmit nem ér. Felhívtam őket aztán nagy nehezen elárulták, hogy az adás a külső(erősebb) antennára van optimalizálva, vagyis a beltéri antenna soha nem fog működni. :(

Én attól akadok még ki, hogy a 10 perces reklámokkal megszakítják filmeket és egyszerűen mindig lemaradok a filmrészletről, és már az egész film értelmetlenné válik. Én inkább háttérzajnak használom a tv-t minden más egyéb elfoglaltságom mellé. Sajnos rádió nem jó, mert völgyben élek, és szinte alig van normálisan fogható és élvezhető rádió. :(

2014. dec. 8. 20:14
 3/6 A felhasználó ***** válasza:
Mennyi van az alapcsomagban? Ha olyan 8-10 akkor nem csoda. Nekem van úgy 60 csatornám, bár javarészt az animal planeten kötök ki.
2014. dec. 8. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

te ember!

kötelező előfizetni bármire is ? :D

2014. dec. 10. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Igy volt legolcsóbb tévével + telefon + internet. de csak netet használom barátnőm nézzi a tévét de én max filmet nézek rajta azt is pendriveról mert sok szenyt már utálom.
2014. dec. 10. 21:45
 6/6 anonim válasza:
Arra hasznàlom a szaros tv csatornàkat,hogy elalvàs elött hàttèrzajnak bekapcsolom időzítővel... Erre jò. Ha szòrakozni vàgyom berakok egy filmet, videòjàtèk, könyv vagy bàrmi. Tv csak agymosàsra valò, meg nőknek kivàlo nevelès,foglalkozàs helyett kisgyerekeket fèlnapokra leültetni a cartoon network elè.
2015. máj. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.