Nem húz fel titeket hogy bekapcsoljátok a tévét és semmi értelmes nincs benne?
Sajnos az alapcsatornák ilyenek. Jobb, ha váltasz valami nagyobb csomagra, vagy kikötteted. A mindig tv sem jó, ami elvileg ugye ingyenes, mert azt meg csak külső antennáról lehet nézni, azt is csak akkor, ha a szerelő által beállított pózban áll, és ha nem akarsz elköltözni még a másik szobába se(tapasztalat). Vettem hozzá beltéri antennát, de semmit nem ér. Felhívtam őket aztán nagy nehezen elárulták, hogy az adás a külső(erősebb) antennára van optimalizálva, vagyis a beltéri antenna soha nem fog működni. :(
Én attól akadok még ki, hogy a 10 perces reklámokkal megszakítják filmeket és egyszerűen mindig lemaradok a filmrészletről, és már az egész film értelmetlenné válik. Én inkább háttérzajnak használom a tv-t minden más egyéb elfoglaltságom mellé. Sajnos rádió nem jó, mert völgyben élek, és szinte alig van normálisan fogható és élvezhető rádió. :(
te ember!
kötelező előfizetni bármire is ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!